19 de gen. 2011

POLLASTRE BORRATXO

Per la iaia Montse



A casa ens agrada molt menjar pollastre, el fem de moltes maneres… rostit, planxa, al forn, amb suquet, al cava… però la veritat que aquest pollastre borratxo que nosaltres li diem està boníssim, i de tant en quan me’l demanen, i tots a sucar-hi pa!!.

INGREDIENTS (4 persones)


1 pollastre, si pot ser les pexugues
sal,
canyella
pebre
1 vas d’oli
suc d’1 llimona
1 vas de vi blanc
1 vas de conyac amb 1 dit d’anís

PREPARACIÓ

Es salpebra les pexugues junt amb la canyella, i es deixa macerar 6 o 7 h. amb una mica d’oli. S’incorpora la resta d’oli a la cassola.
Passades les hores, es fregeixen les pexugues fins que estiguin torrades, s’hi tira la resta d’ingredients, menys el vas de conyac i anís.
Es deixa a foc lent, fins que estigui ben cuit, a l’últim moment s’hi tira el conyac i el dit d’anís, posant el foc fort uns 2 o 3 m.




12 comentaris:

  1. bon dia! no vegis com he rigut quan he vist el títol! ja m'imaginava el pollastre amb una ampolla sota l'ala! jajajaja. Una combinació interessant! me l'apunto! petonets

    ResponElimina
  2. Qui acaba borratxo, el pollastre o els comensals?? jejeje...
    Fantastica recepta, me l'apunto per probarla.
    Bessets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/

    ResponElimina
  3. Pollastre amb anís? Doncs no m'imagino com deu quedar el gust.
    Home, alcohol en porta, sort que es crema tot!
    Petonets.

    ResponElimina
  4. No sé yo quien acaba borracho! Pero es un plato para mojar pan sin parar! Me invitas a comer, yo llevo el pan casero y la botella de vino!

    ResponElimina
  5. gràciess!!!!

    judith --> jajaajajaj... q bo!!! m'has fet riure tu a mi!!! quines ocurrències!!!.
    Teresa --> Prova-la pq us agradarà... i em sembla que el pollastre acava ben borratxet pobre... ;)
    Mònica --> No es nota el gust d'anis... però té un toquet....
    Damilena --> Cuando quieras tás invitada!.... aajajajja...

    Petonetssssss

    ResponElimina
  6. A casa també menjem molt pollastre. M'apunto la recepta i a sucar pa!!.Moltes gràcies!!
    Emma.

    ResponElimina
  7. A nosaltres també ens agrada molr menjar pollastre i sempre anem inventant receptes noves.... aquesta que ens presentes em sembla boníssijma i molt vistosa.
    Molts petonetss

    ResponElimina
  8. Hauré de provar aquesta recepta perquè em sembla moolt bona, però el millor serà quan em demanin "i avui que dinarem?"; jo contestaré tan innocent com pugui "pollastre borratxooo"; just per dir això em va ganes fer-lo! Je,je! Un petó, Paula

    ResponElimina
  9. Hola,
    Quina gràcia! només pel nom ja em va de gust preparar-lo.. A banda d'això.. ha d'estar per llepar-se el dits, perdò, sucar-hi pa! Petonets

    ResponElimina
  10. M'apunto a provar el pollastre borratxo a casa, estic convençuda que triomfarà!

    ResponElimina
  11. El pollastre fet així ha de quedar força bo, però l’anís li deu donar un punt dolç no?
    Petons

    ResponElimina
  12. Gràciesss..... pels vostres comentaris a totes!!!!!!!!!!!!! sense vosaltres no tindria gràcia fer el bloc!!!!

    Petonets

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!