Aquesta es un altra de les utilitats de la pasta de full, per als llaminers i fer altres versions de la coca que tant els agrada a casa....
INGREDIENTS
2 làmines de pasta de full refrigerada o be una partida per la meitat
200gr de xocolata postres per desfer
50 gr. d’ametlles torrades a trossets
sucre
1 rovell d’ou
1 cullera de mantega
PREPARACIÓ
Estenem la pasta de full, i a la capa de sota hi tirem sucre per tot arreu i la xocolata a trossets junt amb la mantega escampada a trossos per sobre. Tapem amb l’altra làmina pressionant els costats amb la punta de una forquilla per segellar–ho, pintar amb el rovell d’ou batut amb un pinzell, tirar-hi les ametlles esmicolades per damunt i posar-ho al forn preescalfat a 200º uns 30 m. Controleu que estigui daurat i ho trèieu. (Això del temps depèn molt de cada forn)
quina coca més fàcil i bona!!!! petonets guapa
ResponEliminaque bona que deu estar, ademes facil de preparar
ResponEliminaBessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/
Ohhhh! per berenar... quina delícia! Fàcil i bona eh? petonets,
ResponEliminaUn coca delíciosa, m' anoto l' idea de la xocolata per desfer.. jo la faig amb nutella
ResponEliminaohhh!!! Senzillament:nyam, nyam, nyam; amb això ja ho dic tot, oi? Paula
ResponEliminaOhhhh coca de xocolata! una combinació perfecta, el cruixent de la coca amb el sabor del xocolata....Senzillament genial!
ResponEliminaPetonetss
Gràciessssss!!!!! doncs si que ens la vàrem menjar per berenarrrr ajaajajja i estavaaaa boníssimaaa!!!
ResponEliminaPetonets
Una coca perfecta per demà berenar, no m'hi podré resistir, ho sé!
ResponElimina