18 de gen. 2011

COCA DE XOCOLATA




Aquesta es un altra de les utilitats de la pasta de full, per als llaminers i fer altres versions de la coca que tant els agrada a casa....


INGREDIENTS

2 làmines de pasta de full refrigerada o be una partida per la meitat
200gr de xocolata postres per desfer
50 gr. d’ametlles torrades a trossets
sucre
1 rovell d’ou
1 cullera de mantega


PREPARACIÓ


Estenem la pasta de full, i a la capa de sota hi tirem sucre per tot arreu i la xocolata a trossets junt amb la mantega escampada a trossos per sobre. Tapem amb l’altra làmina pressionant els costats amb la punta de una forquilla per segellar–ho, pintar amb el rovell d’ou batut amb un pinzell, tirar-hi les ametlles esmicolades per damunt i posar-ho al forn  preescalfat a 200º uns 30 m. Controleu que estigui daurat i ho trèieu. (Això del temps depèn molt de cada forn)







8 comentaris:

  1. quina coca més fàcil i bona!!!! petonets guapa

    ResponElimina
  2. que bona que deu estar, ademes facil de preparar
    Bessets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/

    ResponElimina
  3. Ohhhh! per berenar... quina delícia! Fàcil i bona eh? petonets,

    ResponElimina
  4. Un coca delíciosa, m' anoto l' idea de la xocolata per desfer.. jo la faig amb nutella

    ResponElimina
  5. ohhh!!! Senzillament:nyam, nyam, nyam; amb això ja ho dic tot, oi? Paula

    ResponElimina
  6. Ohhhh coca de xocolata! una combinació perfecta, el cruixent de la coca amb el sabor del xocolata....Senzillament genial!
    Petonetss

    ResponElimina
  7. Gràciessssss!!!!! doncs si que ens la vàrem menjar per berenarrrr ajaajajja i estavaaaa boníssimaaa!!!
    Petonets

    ResponElimina
  8. Una coca perfecta per demà berenar, no m'hi podré resistir, ho sé!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!