El primer Tast


Tast De Cuina es crea arran de la Festa Major del poble, com sempre quan s’apropa la temuda data, temuda per les que no sabem cuinar, a la feina (res a veure amb el món gastronòmic) de què es parla? evidentment del menú que oferirem als convidats!!, bé, primer de tot ens presentarem, aquest bloc el formem la Carme i jo, com podeu endevinar, la Carme és l’apassionada de la cuina i seguidora de blocs culinaris, i jo, sóc 'cuinera' per obligació, i us preguntareu, i per què un bloc de cuina si no li agrada cuinar?, doncs tot té una explicació, com us deia, a la feina com tantes altres ocasions, l'Anna (una altra companya) i jo, demanem consell a la Carme pels menús i ella ens passa les receptes totes pas a pas. I pensant pensant,  per què no fer un bloc de cuina?, a ella  li agrada cuinar i provar coses noves, li agrada compartir ..... i a mi m’agrada la informàtica, perquè no unir-ho i crear un bloc?.  Què existeixen molts blocs de cuina?, si i què?  tots son diferents  i cadascun d’ells  té una personalitat pròpia. i finalment aquí som!, esperem que gaudiu amb nosaltres de totes les receptes.

Tast De Cuina no pretén ser un bloc de grans novetats de cuina, sinó ben al contrari, de cuina casolana, senzilla i fàcil i sobretot cuina per compartir, el que si trobareu és ganes de millorar i d’aprendre i molt molt de ‘carinyo’, ja que ens fa molta il·lusió portar aquest bloc a terme.

Ens agradaria un bloc obert a tothom, participatiu i actiu, per tant agrairem els comentaris i suggeriments que ens pugueu aportar per millorar-lo. La idea inicial d’aquest bloc a part de les nostres pròpies receptes seran també moltes altres receptes de col·laboradors i col·laboradores, de moment amistats nostres, però sempre com ja hem dit, obert a tothom, per tant si us interessa  aportar la vostra pròpia recepta, només us heu de posar en contacte amb nosaltres.
Esperem que de mica en mica el nostre receptari es vagi ampliant per anar omplint el bloc, anar aprenent tot disfrutant i fent gaudir el paladar!!!.

Per acabar, agrair l’ajuda d’en Javier, un altre company de feina, per la seva inestimable ajuda i els seus bons consells. Gràcies 


SALUT I BON PROFIT