Calaix de Cuina

Aquí al calaix de cuina hi trobareu de tot, llibres, trucs, consells, suggeriments, records, experiències o tan sols reflexions....


 LLAMINADURES (1936)Aquests dies tot remenant per casa he fet una troballa, la veritat molt interessant!, com si hagués esperat aquest precís moment per aparèixer!, el destí o no, no ho sabrem mai, però si que es pot dir que és una casualitat!!!.

"La meva iaia Carme quan era joveneta, com moltes altres noies, feia de cuinera en una casa adinerada, i li van regalar a l’any 1936 un llibre de cuina, Llaminadures, que evidentment ella no s’hagués pogut permetre comprar-lo mai amb el seu sou, suposo que molts de vosaltres ja us imagineu que és el llibre que he trobat ... coses de la vida, quan ets jove mai dones importància a aquests petits detalls, però ara que ja han passat els anys per mi té molta importància i un gran valor sentimental, i he volgut compartir una petita part d’aquest llibre amb vosaltres. Evidentment encara parla d’unces, petricons, ptes... "


  

EL MEU HORTET
Estic tant orgullosa del meu hortet, que he decidit ficar-ho aquí al bloc, ja que d’aquest petit trosset de terra en surten alguns ingredients dels plats que publiquem i em fa molta il·lusió compartir-ho amb vosaltres.