27 de gen. 2011

CLOÏSSES DE CARRIL




Mirant un programa de TV diumenge a la  tarda, vaig veure que feien una festa popular a Galícia (no em féu dir el poble, no ho recordo) i com totes les festes populars acabaven amb un menjar.... i ja sabeu que els gallecs per al peix i marisc són únics... Doncs, ja us imagineu quin menjar,  oi?.. doncs si!, aquestes cloïsses.... i ho vaig veure tant senzill i apetitós que em vaig decidir fer-ho.....  i la veritat és que estan molt bones... us animo a que les tasteu.

INGREDIENTS (4 persones)


1 kg. cloïsses
1 vas vi blanc
1 vas de aigua
1 cullerada de postres de pebre vermell picant
2 cullerades de postres de pebre vermell dolç
1 cullera sopera de farina
1 ceba



PREPARACIÓ


En una paella amb ½ vas d’oli hi sofregim la ceba tallada a trossets petits a mig fer s’hi tiren les cloïsses que haurem deixat prèviament una mitja hora amb aigua i sal perquè treguin la sorra, els hi donarem un tomb i deixarem que s’obrin.

En un pot hi posarem els altres ingredients (aigua, vi, pebres, farina) ho batrem i tirarem a la paella. Donarem uns quanta tombs perquè agafin el gust de la salsa i ja es pot servir.



6 comentaris:

  1. Amb salseta per sucar-hi pa, ummmmmmmmmm!
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Una bona recepta per menjar cloïsses, tenen un aspecte deliciós!

    ResponElimina
  3. Quan de temps fa que no menjo i ho bones que estàn.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Ummm les cloïsses de Carril, es una menja deliciosa, encara que siguin nomes obertes al vapor i unes gotes de llimona o també crues i unes gotes de llimona també.
    Petons

    ResponElimina
  5. Que buenas que están! HaCE TIEMPO QUE NO COMEMOS!

    ResponElimina
  6. Gràcies noies!, sou senzillament genials!!!!
    Petonets

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!