Mirant un programa de TV diumenge a la tarda, vaig veure que feien una festa popular a Galícia (no em féu dir el poble, no ho recordo) i com totes les festes populars acabaven amb un menjar.... i ja sabeu que els gallecs per al peix i marisc són únics... Doncs, ja us imagineu quin menjar, oi?.. doncs si!, aquestes cloïsses.... i ho vaig veure tant senzill i apetitós que em vaig decidir fer-ho..... i la veritat és que estan molt bones... us animo a que les tasteu.
INGREDIENTS (4 persones)
1 kg. cloïsses
1 vas vi blanc
1 vas de aigua
1 cullerada de postres de pebre vermell picant
2 cullerades de postres de pebre vermell dolç
1 cullera sopera de farina
1 ceba
PREPARACIÓ
En una paella amb ½ vas d’oli hi sofregim la ceba tallada a trossets petits a mig fer s’hi tiren les cloïsses que haurem deixat prèviament una mitja hora amb aigua i sal perquè treguin la sorra, els hi donarem un tomb i deixarem que s’obrin.
En un pot hi posarem els altres ingredients (aigua, vi, pebres, farina) ho batrem i tirarem a la paella. Donarem uns quanta tombs perquè agafin el gust de la salsa i ja es pot servir.
Amb salseta per sucar-hi pa, ummmmmmmmmm!
ResponEliminaPetonets.
Una bona recepta per menjar cloïsses, tenen un aspecte deliciós!
ResponEliminaQuan de temps fa que no menjo i ho bones que estàn.
ResponEliminaPetons.
Ummm les cloïsses de Carril, es una menja deliciosa, encara que siguin nomes obertes al vapor i unes gotes de llimona o també crues i unes gotes de llimona també.
ResponEliminaPetons
Que buenas que están! HaCE TIEMPO QUE NO COMEMOS!
ResponEliminaGràcies noies!, sou senzillament genials!!!!
ResponEliminaPetonets