Aquesta truita és una forma fàcil i senzilla d’introduir els espinacs que sembla que tant ens costen a la nostra alimentació, demés que també al afegir-hi llegum més saludable, no?
I tot s’ha de dir, aquesta en particular estava boníssimmaaaaa!!!!.
INGREDIENTS (4 persones)
400 gr. d’espinacs
1 pot petit fesols
4 ous
Sal
All
Julivert
PREPARACIÓ
Es renten els espinacs ben rentats, es tallen no massa grossos, i se’ls hi tira una mica de sal i es funyeixen. Es posen a la paella amb fred i una mica d’oli i es sofregeixen, a continuació s’hi tira all i julivert, tallat ben petit. Quan ja està tot ben cuit, s’hi posa un pot petit de fesols, se’ls hi dona un parrell de tombs que agafin el gust de l’espinac, i s’hi tira els ous ben batuts.
no he tastat mai la truita d'espinacs amb fesols! però ha d'estar molt bona! a més, m'encanten els espinacs! petonets
ResponEliminaTens raó, amb truita és la única manera que l'Aina sel's mengi...
ResponEliminaHe menjat les truites per separat però juntes no. Apuntat!
Petonets.
Hola,
ResponEliminaJo si que l'he feta i és boníssima!!!!!! és una truita molt melosa i d'aquelles que comences i no pares oi? Petons,
Es una de les truites que mes m’agraden, el conjunt es de no parar fins que te l’as acabat
ResponEliminaPetons
Si arribo a veure aquesta entrada fa una hora potser l'hauria feta per sopar! Hi havia uns espinacs que em miraven a la gelera, però com que no he sabut qué fer amb ells els he tornat a deixar. M'apuntaré la recepta! un petó,Paula
ResponEliminaes una de les meves truites preferides!! i aquestas que has fet tu, te una pinta....que bona!!!!
ResponEliminaGràciessssss!!!! a nosaltres la veritat es que ens encanta aquesta truita!!!... comences i no pares!!!.
ResponEliminaPetonets
Queda genial afegir tambe unes panses i uns pinyonets....a casa ho fem aixi i surt bonissima!!!
ResponElimina