L’altre dia vàrem anar a sopar a casa dels meus tiets, jo ja esperava a veure que faria la meva tieta per publicar-ho, jejejeje....., perquè és una cuinera excel·lent! i aquí ho teniu!, jo com us podeu imaginar ni tastar-la, però per la resta de convidats va triomfar… és un plat senzill i que normalment sol agradar molt.
INGREDIENTS
½ kg. bacallà
5 grans d’alls
2 tomàquets madurs mitjans
Oli, olives
PREPARACIÓ
La nit anterior o 8 hores abans posarem el bacallà a dessalar a la nevera i canviant l’aigua dues vegades.
Passat el temps, l’escorrerem ben escorregut i l’esqueixarem i el col·locarem en una safata. Seguidament en un morter hi posarem els alls, el tomàquet pelat i ho picarem tot hi posem oli i ho tirarem per sobre el bacallà. El decorarem amb olives i si es vol també amb una mica de pebre.
Un plat tant tradicional com exquisit!
ResponEliminadoncs no pateixis que el pròxim cop el teu plat ja me'l menjo jo! m'encanta l'esqueixada! petonets guapa
ResponEliminaJa,ja,ja. He pensat el mateix que la Judith, ara ens haurem de barallar!
ResponEliminaPetonets.
Es un plato delicioso, tienes razon en que gusta a casi todo el mundo, a nosotros nos encanta y a ti te ha quedado con una pintar riquisima, ahora mismo me comía un buen plato!!!
ResponEliminabsts. maite
M'encanta l'esgueixada!! acostumo a fer-la quan fa més bon temps, jo cóc de les de posar una mica de pebre... m'agrada elpicant... !
ResponEliminaHe intentat posar un comentari al post de les nominacions i no he pogut, gràcies per pensar amb comacasa-res!! intentaré, que prou costa..., fer els deures! gràcies!
petó
Mmmmm! doncs si agrada molt, encara que jo no en faig massa sovint perquè a casa tampoc agrada, només a mi, bé, que no és gaire difícil perquè la resta d'habitants són criatures;-)
ResponEliminaPetonets
Gracias por pasar por mi blog.
ResponEliminaHe venido a devolverte la visita y me ha gustado mucho el tuyo, así que, con tu permiso, me quedo.
Besos
Us he vist com a noves seguidores del meu blog i he vingut a visitar-vos. Teniu un blog molt interessant, em quedo de seguidora.
ResponEliminaL'esqueixada té molt bona pinta, a mi tampoc m'agradava el bacallà, però ara si m'agrada.
Petons.
Mmmm...quina recepta més bona! M'agrada, m'agrada! Una abraçada, Paula
ResponEliminaEl plaer de la senzillesa, estimats! Tres o quatre ingredients senzills però bons i a triomfar!!
ResponEliminaSalut!
HOla,
ResponEliminaQuina recepta més bona! Jo no pararia de menjar esqueixada. Adoro el bacallà.. Petons
Ja veig que jo dec ser el bitxo raro que no li agrada l'esqueixada!!!,jajaajaj.. però ja estic contenta que a tots vosaltres us agradi!!!... i com ben bé diuen la Mònica i la Judith... ja els hi guardaré el meu plat!!! :)
ResponEliminaPetonets