17 de nov. 2010

SALMÓ MANDARÍ

Per Desireé



Des de Venezuela la Desi i el Leo, ens han enviat aquest plat!, m’ha  comentat què és un plat "inventat e inèdit", però que els hi va sortir boníssim i ens animen a tastar-lo!, diu que aviat ens enviaran receptes típiques de Venezuela!, les estarem esperant!!!!.

INGREDIENTS (4 persones)

4 rodanxes de salmó fresc
sal, all, orègan i pebre al gust
suc 2  de taronges grans
suc d’un llimó
1 ceba picada
1 pebrot verd tallat en juliana
oli d’oliva

PREPARACIÓ

Preescalfar el forn a 200 ºC
Es col·loca en una font, l’oli d’oliva, després el salmó amb sal i amb orègan,  s'hi tira el suc de taronja i el suc de llimó, l’all matxucat, el pebre, el pebrot i la ceba i deixar-ho macerar uns 20 minuts i s’enforna uns 30 minuts.

Aquest plat es pot acompanyar amb alguna amanida o arròs blanc.







6 comentaris:

  1. M'agrada això de descobrir cuines d'altres païssos. Espero les receptes!

    ResponElimina
  2. Jo, he tingut el gust de provar-ho i et puc assegurar què és completament diferent al que estem acostumats nosaltres!, però boníssim....
    Petonetsssssss

    ResponElimina
  3. m'encanta el salmó! així que a veure quan m'animo amb la vostre recepta! petonets! ah! i jo també espero les noves receptes!!!!!

    ResponElimina
  4. A veure a veure.... si llegint els comentaris s'animen més ràpid i ens preparen una sorpresa!!! jejejeje....

    ResponElimina
  5. Claro ya pronto les enviaremos las arepas y otras muy tipicas de Venezuela

    ResponElimina
  6. Leo que te cojo la palabra, eh????
    Esperamos impacientes!!!!
    Besos
    :)

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!