INGREDIENTS (4 persones)
4 pebrots verds
2 patates grosses
1 ceba grossa
3 ous
oli oliva, sal, pebre
PREPARACIÓ
Es treu la tija i les llavors dels pebrots, es renten i és deixen escórrer.
Es trosseja la patata i es cou, quan es mig cuita s’hi tira la ceba tallada, es posa la sal i es remena tot deixant-ho coure. Es treu del foc i s’escorre traient l’oli. Mentrestant, es baten els ous i es fiquen en un bol on s’hi tirarà la patata i la ceba cuita anteriorment. Seguidament s’omple amb aquesta mescla els pebrots. Es posen amb una plata per anar al forn uns 20 minuts a 180º– 190º.
M'encanta el pebrot verd. Em sembla una idea fantàstica!
ResponEliminaquines receptes que tenen les iaies, eh? petonets
ResponEliminaGràcies noies!!!!.... la veritat és que estava força bo.....
ResponEliminaPetons