Per l'àvia Neus
INGREDIENTS (6 persones)
1kg. d’espinacs
½ kg. carn picada vedella
½ kg. carn picada porc
ceba
pasta de lasanya
Oli
Sal
Per la beixamel
¾ l. llet
5 cullerades soperes de farina
3 culleradetes de mantega
sal
PREPARACIÓ
Primer farem la beixamel : En un cassó s’hi tira la llet, farina, la mantega i una mica de sal i es remena ben remenat fins que faci una pasta clara. I es reserva.
Tot seguit, es preparen els espinacs, es renten, es punyeixen, s’hi tira un polsim de sal i es fregeixen. Ja fregits, es fiquen en un bol i es barreja amb una mica de beixamel fins que quedi una pasta homogènia.
En una cassola de terra s’hi tira oli, la carn, la ceba, i un polsim sal i ho deixarem rostir. Quan ja està rostit, es treu la carn i es posa en un bol i es barrejarà amb beixamel fins que també quedi una pasta homogènia.
Preparar la pasta de lasanya seguint les instruccions del paquet, ja preparada,
es posa una làmina de lasanya a la plata de forn, prèviament untada amb mantega, i s’hi tira una capa d’espinacs, a sobre una altra làmina de lasanya i una capa de carn i una altra làmina de lasanya, (es poden fer tantes capes com es vulguin), es cobreix amb beixamel, s’hi fica formatge ratllat, dauets de mantega i es posa al forn a 150 ºC durant 30 m. (fins que es torni rosset).
Quina pintaza te aquesta lasanya...
ResponEliminaAixò s'ha de provar.
Els vaig tastar una vegada i la veritat es que passen molt i molt bé!
ResponEliminaPetons.
Gràcies noies!!!
ResponEliminaPeto