En David ens ha enviat aquesta coca que n'està molt orgullós ja que són les seves primeres incursions a la cuina, i nosaltres des d'aquí l'animem a que continuï, ja que aquesta coca té una pinta excel.lent i a part de fàcil i senzilla segur que deu haver sortit boníssima!!!.....
INGREDIENTS
1 iogurt
3 mesures de iogurt de farina
2 mesures de iogurt de sucre
1/2 mesura de iogurt d’oli
4 ous
1 sobre de llevat
PREPARACIÓ
Separem els rovells de les clares, que les muntarem a punt de neu. Els rovells els hem de barrejar amb tots els altres ingredients en un altre bol, on hi anirem afegint la clara muntada fins que ens quedi una pasta ben fina, que la deixarem reposar 1 hora aproximadament.
Preparem el motlle untant-lo amb mantega, i hi aboquem la pasta. En aquest moment hi podem afegir ‘pepites’ de xocolata que s’aniran repartint elles soles dins el pastís.
Ho hem de posar al forn, prèviament escalfat, a 180º però que l’escalfor sols vingui de la part inferior del forn, això permet que la massa vagi pujant bé, i que quedi ben cuit. Més o menys 30 minuts.
Al treure del forn hi tirem sucre glaç.
El de la foto està fet amb farina integral, però es igual d’esponjós que fet amb farina normal.
Jo també la faig però només hi poso 3 ous, queda menys atapeïda però igual de bona!
ResponEliminaÉs una recepta que va molt bé perquè sempre pots afegir ingredients extres.
Si aquestes són les seves primeres incursions com seran les properes. Ha quedat perfecte!
Doncs digueu-li a en David que s'apunti al club, perqué té molt bona pinta, i que necessitem xefs com ell!
ResponEliminaUna abraçada!
Quinas receptes mes bones teniu... ummm.
ResponEliminaseguirem en contacte.
Gràcies noies!, segur que estarà molt content!, ell i nosaltres també!!
ResponElimina:)