INGREDIENTS (6-8 persones aprox.)
4 ous
1 pot petit de llet condensada
2 mesures de llet en el mateix pot de llet condensada
80 gr. de coco ratllat
Sucre cremat o caramel líquid
PREPARACIÓ
Es separa les clares dels rovells.
Es bat els ous anant afegint els ingredients un per un, el coco, la llet condensada i els 2 vasos de llet mesurats en el mateix pot de la llet condensada.
Es munta les clares a punt de neu i es barreja amb tot lo anterior.
Es col·loca tot en un motllo (prèviament untat amb el caramel líquid) al microones uns 15-20 minuts segons la potència d’aquest.
Deixar refredar i desemmotllar.
Per fer el caramel líquid (el més fàcil es posar-ne de compra) he trobat això a internet: ‘en un bol refractario, pon 5 cucharadas de azúcar y 2 de agua e introdúcelo en el microondas durante 7 minutos a la máxima potencia.’ Jo ho he provat i al meu microones a màxima potència amb 5 minuts ja estava fet, s’ha de vigilar i quan el sucre ja es torna marronet, ja no li queda gaire. Vigileu a l'obrir la porta del microones ja que es forma fum de l’ebullició del sucre i no és agradable de respirar.
Segurament aquesta recepta té truquets per a que quedi bé la mescla, per exemple, tenir ja el caramel líquid en el motllo per abocar el preparat i posar enseguida al microones. O també barrejar les clares ja muntades amb una espàtula de baix cap dalt, afegint “aire” i que no es perdi la seva textura.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!