12 de nov. 2010

STRUDEL DE POMA, NOUS I PINYONS





INGREDIENTS (4 persones)


1 làmina de massa de pasta de full congelada o refrigerada
2 pomes
10 nous
20 gr. pinyons
Suc de ½ taronja
1 culleradeta de postres de canyella
2 culleres soperes de sucre moreno
1 ou
Sucre de vainilla o sucre glas


PREPARACIÓ

Pre-escalfa el forn a 180º

Es pelarà i tallarà a trossets petits les pomes i es trossejaran les nous. Seguidament en un bol barrejarem els trossets de poma, les nous trossejades, els pinyons, la canyella, el sucre moreno i el suc de ½ taronja.
S’estendrà la pasta de full sobre paper vegetal per anar al forn engrassada amb mantega, i distribuirem la barreja per sobre, tot seguit enrotllarem la pasta de full i segellarem els extrems. Es pinzellarà la superfície amb un ou batut i col·locarem al forn uns 30 m. Quan ja estigui fred, hi espolvorejarem sucre de vainilla o sucre glas per damunt i ja es pot servir.









2 comentaris:

  1. M'encanta la poma amb la canyella. Aquest pastís ha d'estar boníssim!
    Petons.

    ResponElimina
  2. Si que està bó, si! i feia una oloretaaaa....
    Gràcies

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!