INGREDIENTS
1Kg de cloïsses
1 ceba grossa
3 tomàquets madurs
1 cullereta de cafè de pebre vermell picant
2 culleretes de pebre negre
½ vas de vi blanc
oli
sal
PREPARACIÓ
S’obren les cloïsses amb dos dits d’aigua en una olla tapada.
Mentrestant a la paella s’hi sofregeix la ceba tallada petita i quan es transparent s’hi tira el tomàquet, passats dos minuts s’hi afegeix les cloïsses obertes i el vi blanc, deixem que aquest s’evapori i tirem les culleradetes dels pebres, remenem fins que les cloïsses agafin força el gust i ja es poden servir.
Que bó que deu estar, i molt ràpid de cuinar, segur que ja les has provat de fer. Venen ganes de fer-les i de menjar-se-les encara més.
ResponEliminaHola Anna.... boníssimes!!!! jejejejje.... Suposo que amb això t'atreviràs!, és fàcil, eh?
ResponElimina