INGREDIENTS (4 persones)
2 tomàquets grans
½ carbassó
50 gr. de mongeta tendra
100 gr. de formatge tendre
75 gr. de pernil salat
Julivert
12 espàrrecs verds
per la beixamel :
1 vas de llet
1 cullerada de farina
oli d’oliva
sal
PREPARACIÓ
Es netegen i parteixen els tomàquets per la meitat, es buiden i es reserva la carn del tomàquet i es llancen les llavors. Es talla el carbassó i la mongeta tendra, tot ben net, a trossets petits. En un paella amb oli d’oliva es fregeix el pernil salat a ben talladet, seguidament s’hi afegeix el carbassó i la mongeta tendra, deixant-ho coure uns minuts, tot seguit s’hi incorpora la carn del tomàquet reservada i el formatge tallat a dauets. Es deixa coure i procedirem a farcir els tomàquets amb aquest saltejat i ho ficarem al forn uns 10 minuts a 200 º
Mentrestant, es prepararà la beixamel, en un bol ficarem la farina amb una mica d’oli d’oliva, i s’hi anirà tirant la llet poc a poquet sense deixar de remenar fins que s’espesseixi, hi tirarem sal i cobrirem els tomàquets amb la salsa afegint-hi julivert talladet a trossets per damunt i ho gratinarem al forn.
Per acompanyament, es fregiran els espàrrecs verds.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!