Si ets com jo, dels qui els hi 'xifla' la xocolata no pots perdre’t el luxe de tant en quan degustar la fondue de xocolata, hi ha moltes maneres de fer-la!, amb xocolata negra i forta, amb llet, amb una punteta de licor.... però això si!, no deixa de ser que és de xocolata!!!!. I que en diem de la fruita barrejada amb la xocolata? Mmmmmm només de pensar-hi s'em fa la boca aigua!
INGREDIENTS (4 persones)
1 tauleta de xocolata de cobertura fondant
50 cl. crema de llet
mantega
2 pomes
1 taronja
2 plàtans
2 kiwis
maduixes
PREPARACIÓ
Es pela, neteja i talla la fruita i es col·loca en una font, guarnint-ho i decorant-ho a gust de cadascú.
Es trosseja la xocolata en trossets petits i es posa en un cassó a foc lent amb la crema de llet, es va remenant perquè no s’enganxi fins a fondre tota la xocolata. Si queda massa espessa s’hi afegeix més crema de llet. Quan ja està líquida, s’hi afegeix una cullerada de mantega, per donar brillantor a la xocolata. Seguidament passarem la xocolata del casso ala fondue que tindrem engegada a foc mínim.
No tinc fondue:( Però ara mateix em menjaria una broqueta amb fruites i xocolata!
ResponEliminaMira!, una cosa que tens per demanar als reis!!!! ;)
ResponEliminaPetonets
Oh, quina bona pinta! M'ho apunto per a fer-ho ben aviat: trobo que és la millor manera de menjar fruita, jeje!
ResponEliminaPer cert, passeu pel meu blog, tinc una sorpresa que espero que us agradi (en aquesta entrada: http://www.thepinkcakefactory.com/2012/04/galetes-happy-de-mantega-amb-nutella.html).
Petons!