Des de Venezuela la Desi i el Leo, ens han enviat aquest plat!, m’ha comentat què és un plat "inventat e inèdit", però que els hi va sortir boníssim i ens animen a tastar-lo!, diu que aviat ens enviaran receptes típiques de Venezuela!, les estarem esperant!!!!.
INGREDIENTS (4 persones)
4 rodanxes de salmó fresc
sal, all, orègan i pebre al gust
suc 2 de taronges grans
suc d’un llimó
1 ceba picada
1 pebrot verd tallat en juliana
oli d’oliva
PREPARACIÓ
Preescalfar el forn a 200 ºC
Es col·loca en una font, l’oli d’oliva, després el salmó amb sal i amb orègan, s'hi tira el suc de taronja i el suc de llimó, l’all matxucat, el pebre, el pebrot i la ceba i deixar-ho macerar uns 20 minuts i s’enforna uns 30 minuts.
Aquest plat es pot acompanyar amb alguna amanida o arròs blanc.
M'agrada això de descobrir cuines d'altres païssos. Espero les receptes!
ResponEliminaJo, he tingut el gust de provar-ho i et puc assegurar què és completament diferent al que estem acostumats nosaltres!, però boníssim....
ResponEliminaPetonetsssssss
m'encanta el salmó! així que a veure quan m'animo amb la vostre recepta! petonets! ah! i jo també espero les noves receptes!!!!!
ResponEliminaA veure a veure.... si llegint els comentaris s'animen més ràpid i ens preparen una sorpresa!!! jejejeje....
ResponEliminaClaro ya pronto les enviaremos las arepas y otras muy tipicas de Venezuela
ResponEliminaLeo que te cojo la palabra, eh????
ResponEliminaEsperamos impacientes!!!!
Besos
:)