Per Maite
Sé que potser ara us n’enriureu, però us prometo que mai havia menjat ous estrellats, ni tant sols sabia com eren i evidentment ni idea de com es feien!, però aquest dissabte em anat a sopar a casa d'uns amics i taxànnnnn ous estrellats i que us he de dir?, boníssims!!!! I la Maite, encara està sorpresa ara de que mai els hagués provat!, però com que estic convençuda de què com jo n’hi ha d’altres, la vaig convèncer de que em passés la recepta i aquí els teniu:
INGREDIENTS (4 persones)
½ kg. patates
4 ous
Oli d’oliva
pernil salat
sal
PREPARACIÓ
Es pelen les patates i es tallen a daus i es fregeixen a la paella amb oli d’oliva a foc lent, un truc que jo tinc, és primer posar les patates al microones i coure-les i després posar-les a la paella, i necessito menys d’oli i menys temps per fregir-les. Quan aquestes estan fregides es col·loquen en una font.
Després es fan els ous ferrats i es posen damunt les patates seguidament es tira per damunt trossets de pernil salat talladet molt fi i es barreja tot.
Després es fan els ous ferrats i es posen damunt les patates seguidament es tira per damunt trossets de pernil salat talladet molt fi i es barreja tot.
Jo l'altre dia també en vaig fer i són un vici: és començar i no pararies!
ResponEliminaPetonets.
jejeje... jo ara que els he tastat tampoc pararé... ;)
ResponEliminaPetons
Aixó te una super pinta
ResponEliminael divendres els fare per sopar,que despres de tota la setmana a fora l'hi vindran de gust a l'Edu.
ja comentare reaccions
Adeuuuu!
Vaja, doncs ja em podeu apuntar a la llista dels que mai ho ha tastat! Em sembla que seran el sopar d'avui, perquè tenen una pinta genial.
ResponEliminaUna abraçada
Carmen, ja ens diràs que hi diu el sibarita de l'Edu!!!!
ResponEliminaGemma, m'alegro de no ser l'única!!!, jjejejeje... però s'han de tastar i ja veuràs!, això siiii amb compte, pq com diu "Llàbiro" en quan t'hi fiques no pararàs de menjar-ne!!!
Petonets
M'han comentat que aquest plat està molt bo... els haurem de probar de fer!!
ResponEliminaEnhorabona Carme i companyia per aquest blog!
Natàlia i Josep
Gràcies nois!!!! Heu de provar aquest i tots!!! jajajajajaj
ResponEliminaPetons