INGREDIENTS (4 persones)
8 talls de lluç o rap
½ kg de gambes pelades grans
1 pot de pèsols o be una bossa de congelats
1 ceba
1 tomàquet
1 vas de vi blanc
2 vasos de brou de peix
farina
oli
sal
Picada:
10 ametlles
10 avellanes
1 all
1 rama de julivert
1 llesca de pa torrat
PREPARACIÓ
S’enfarina el peix i es fregeix amb un vas d’oli un minut per banda i es retira. Al mateix oli s’hi fa un sofregit amb la ceba i el tomàquet ratllats, quan és transparent s’hi tira el got de vi blanc i es deixa 2 minuts, passats aquest s’hi posat el peix.
Mentrestant es fa una picada amb els seus ingredients i es barreja amb el brou i es tira a la cassola, quan arranca el bull s’hi tira els pèsols i les games i s'abaixa el foc . Quan s’hagi begut el brou ja es pot retirar del foc i servir-lo.
Si reposa uns 20 minuts es mes bo.
Sempre m'ha agradat molt el peix! així que aquesta recepta amb suquet ha de ser ben bona! petonets
ResponEliminaQuina varietat de receptes!
ResponEliminaM'agrada molt el lluç i amb suquet més tot i que fa temps que no en menjo així...
Gràcies guapes!!!... a mi personalment no m'agrada gens el peix, així q segur segur que no el provaré i si dieu que ha de ser bo, m'ho crec... ;)
ResponElimina