24 de nov. 2010

LLUÇ AMB GAMBES I PÈSOLS



 INGREDIENTS (4 persones)

8 talls de lluç o rap
½ kg de gambes pelades grans
1 pot de pèsols o be una bossa de congelats
1 ceba
1 tomàquet
1 vas de vi blanc
2 vasos de brou de peix
farina
oli
sal

Picada:
   10 ametlles
   10 avellanes
   1 all
   1 rama de julivert
   1 llesca de pa torrat


PREPARACIÓ

S’enfarina el peix i es fregeix amb un vas d’oli un minut per banda i es retira. Al mateix oli s’hi fa un sofregit amb la ceba i el tomàquet ratllats, quan és transparent s’hi tira el got de vi blanc i es deixa 2 minuts, passats aquest s’hi posat el peix.
Mentrestant es fa una picada amb els seus ingredients i es barreja amb el brou i es tira a la cassola, quan arranca el bull  s’hi tira els pèsols i les games i s'abaixa el foc . Quan s’hagi begut el brou ja es pot retirar del foc i servir-lo.

Si reposa uns 20 minuts es mes bo.







3 comentaris:

  1. Sempre m'ha agradat molt el peix! així que aquesta recepta amb suquet ha de ser ben bona! petonets

    ResponElimina
  2. Quina varietat de receptes!
    M'agrada molt el lluç i amb suquet més tot i que fa temps que no en menjo així...

    ResponElimina
  3. Gràcies guapes!!!... a mi personalment no m'agrada gens el peix, així q segur segur que no el provaré i si dieu que ha de ser bo, m'ho crec... ;)

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!