INGREDIENTS (4 persones)
8 cuixes de pollastre
1 ceba mitjana
5 grans d’all sense pelar
1 tomàquet mitjà
1 pebrot verd Itàlia
llimona
pebre
sal oli
1 rameta de romaní
1/2 vas de conyac
4 patates grossetes
PREPARACIÓ
En una safata de forn es fica les cuixetes i se les ruixa amb el suc de mitja llimona, es tira la sal i el pebre. Al voltant es va ficant la ceba tallada amb 4 trossos, el tomàquet també en 4 trossos, els alls, el pebrot verd tallat a tires grosses i la rameta de romaní, es ruixa amb l’oli, i es fica al forn que estarà prèviament escalfat a 200º.
Després de 30 m. o quan ja el vegeu daurat s’hi tiren les patates tallades a daus i el conyac, deixant-ho coure durant més o menys mitja hora més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!