19 d’oct. 2010

TRUITA DE CEBA DE COLL DE NARGÓ


El cap de setmana passat tot passejant per la fira del rovelló de Coll de Nargó, vaig veure una parada ben curiosa!, una parada de cebes de la gent del poble!, si cebes!!!, i demés tenien una truita de ceba per tastar deliciosa!!!, i li vaig demanar a la Montse, molt bona cuinera per cert,  si em podria donar la recepta i així ho va fer!, per això està aquí al blog!, de fet no té cap secret, és una truita normal i corrent però si que es una truita diferent, o no? perquè sincerament a mi mai se m’havia ocorregut fer una truita de ceba, i proveu-la perquè és boníssima!!. També em va comentar que les cebes de Coll de Nargó son cebes autòctones de la zona, molt dolces i carnoses.








INGREDIENTS (4 persones)

2 cebes de Coll de Nargó (mitjanetes)
3 ous
julivert fresc
2 polsims de sal
2 polsims de sucre
oli d’oliva suau

PREPARACIÓ

Es talla la ceba a trossets petits, mentrestant en una paella s’hi tira oli d’oliva, però que sigui suau no intens, i es deixa potxar la ceba a foc molt lent, quan està gairebé cuita i rosseta s’hi tira el julivert, la sal i el sucre, seguidament es treu l’oli i s’hi tiren els ous batuts.





2 comentaris:

  1. Precisament ahir hi vaig anar jo i també vaig comprar les cebes a la parada de gent del poble. La meva intenció és fer-ne ceba confitada.
    Ja veig que n'hauré de guardar una mica per provar aquesta truita, tal com n'és de dolça aquesta ceba ha de ser deliciosa.
    Petonets guapa

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!