2 iogurts naturals
3 ous
200g de formatge per untar
6 cullerades de sucre
3 cullerades de 'maizena'
confitura de préssec
panses sense pinyol
fruites per decorar (préssec, maduixa, kiwi, cireres…….)
PREPARACIÓ
Encendrem el forn a uns 180º per que es vagi escalfant.
En un pot per poder utilitzar la batedora hi posem : el formatge, els ous, el sucre, la ‘maizena’ i els iogurts. Ho batem amb la batedora elèctrica fins que queda tot emulsionat. Aleshores prepararem un motlle cobert amb paper de forn o sucat amb mantega i farina perquè no s’enganxi el pastis i tirarem la barreja i les panses sense pinyol, ho fiquem al forn 30 m., vigilant cap al final amb un escuradents si surt net un cop punxat ja es pot treure.
Un cop fred el passarem a una safata i untarem el sobre del pastís amb la confitura de préssec, seguidament l’adornarem amb la fruita tallada al vostre gust.
realment dona ganes de provar-ho. Ho faré i ja us diré que tal... però fa una pinta..... MMMmmmm
ResponElimina