INGREDIENTS (4 persones)
1 conill tallat a bocins
Sal
Pebre
Oli
3 fulles de llorer
1 vas de vi blanc
Picada :
2 grans d’all
7 ametlles torrades
7 avellanes torrades
2 carquinyolis
Per acompanyar
Bolets
All i julivert
PREPARACIÓ
Si no està tallat, tallar el conill a bocinets petits, salpebrar-lo i amb una paella amb oli d’oliva el fregirem fins que estigui ben rosset. Reservarem el fetge ja fregit. En una cassola tirarem l’oli d’oliva del fregit i el conill i hi afegirem una ceba gran partida per la meitat, mitja cabeça d’alls, 3 fulles de llorer i mig got d’aigua, el taparem i el courem a foc molt lent, perquè vagi fent la xup-xup, als 15 m. hi tirarem un vas de vi blanc, i el deixarem ¾ d’hora a foc molt lent.
Mentrestant farem la picada, picarem ben picat el fetge reservat i hi afegirem 2 grans d’all, 7 ametlles, 7 avellanes, 2 carquinyolis i el picarem a gust de cadascú (hi ha que els hi agrada trobar bocinets d’ametlla i avellana).
Incorporar la picada a la cassola del conill, els últims 15 m .
Fregirem els bolets amb all i julivert i els incorporarem junt amb la picada a la cassola del conill els últims 15 m. de cocció.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!