250 g de sucre
2 rovells d’ou i 1 ou sencer
100 g. d’oli d’oliva o 100 g. de mantega
1 taronja sencera
1 iogurt natural
220 g. de farina
220 g. de farina
1 sobre llevadura
un polsim de sal
xocolata negra de postres 200g
1 cullerada de mantega
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 180º
Posem al vas, el sucre, la taronja a trossets i els ous. Programem 1 minut temperatura 50º, velocitat 4. A continuació hi afegim tots els altres ingredients menys la farina, la llevadura i la sal i ho barregem velocitat 4 uns segons. Desprès hi tirem la farina, sal i la llevadura i ho barregem 6 segons velocitat 5.
Tindrem un motlle folrat amb paper de forn o untat amb mantega i farina i hi aboquem la massa. Ho posem al forn durant mitja hora.
Desfem la xocolata amb la mantega i cobrim el pastís. Adornem amb taronja confitada, nata, maduixes, perles de xocolata etc….
Per fer-lo de manera manual (sense la TM) es batrien els ous amb la pell ratllada de la taronja i el seu suc amb el sucre, tot ben batut i desprès afegiríem el iogurt i l’oli i finalment la farina, la llevadura i la sal tot ben barrejat i al forn.
El faré aquesta setmana,ja us diré el bo que ha sortit.Segur.
ResponElimina