22 d’oct. 2010

TARTA DE POMA



INGREDIENTS

1 Làmina de pasta de full congelada o refrigerada.
2 pomes Golden
Melmelada de préssec
Mantega o margarina
sucre
1 rovell d’ou


PREPARACIÓ

S’estén la làmina de pasta de full sobre una safata per anar al forn untada amb mantega i farina, es talla tires d’un centímetre de cada costat, i es pinta amb rovell totes les vores, acte seguit es col·loca les tires que s’havien tallat a sobre de cada costat de manera  que quedi com una caixa.
Es pinta el interior amb melmelada de préssec i es va posant la poma pelada i tallada amb gallons de manera bonica fins que quedi tot ple. Es tira un polsim de sucre sobre la poma i unes làmines de mantega. Es Pinta amb rovell tots els costats de fora i s’enforna 20 minuts a 200º prèviament escalfat, es va vigilant fins que estigui tot daurat .Quant es trau, es torna a pintar el sobre de la poma amb melmelada diluïda amb una mica d’aigua calenta, perquè li doni brillantor.

Un altra variant seria fer tot el mateix, però sota de la poma posar-hi crema pastissera enlloc de la melmelada.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!