7 d’oct. 2010

LLUÇ AL FORN




INGREDIENTS (4 persones)


1 lluç de palangre de 1Kg aprox.
4 patates mitjanes ( millor varietat monalisa)
1 ceba mitjaneta
1 llimona
2 tomates madurs
farina de galeta amb all i julivert barrejat
oli
sal
pebre vermell dolç
1 vas de vi blanc


PREPARACIÓ


Escalfem el forn a 180ª

En una safata d’anar al forn hi fiquem al fons les patates tallades a rodanxes fines i també la ceba. Salem i posem a sobre el lluç net i sense el cap, tal com et deixen a la peixateria amb uns talls al llom o si no els feu vosaltres. En cada tall del llom hi posarem mitja rodanxa de llimona, el salarem i tirarem uns polsims de pebre vermell. Ruixat tot d’oli, el posarem al forn.
Quan porti un quart d’hora hi tirarem el vi blanc i posarem els tomates partits en dos, sal i sucre per sobre i ho deixarem un quart mes i traurem el peix.
Agafarem els tomates a part, hi tirarem a sobre el pa rallat amb all i julivert i ho gratinarem un moment al grill,  i ja podem emplatar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!