27 d’oct. 2010

PIT DE GALL D'INDI FARCIT (THERMOMIX)

Per Anna G.



INGREDIENTS (6 persones)

 
Pits de gall dindi oberts en filets prims (aprox. 900g)
Sal
Pebre
100g de pernil dolç a talls prims.
1 poma, pelada i a talls prims.
140g de formatge tendre a talls prims
70g de prunes seques (sense pinyol)
50g de nous
150g de bacon

Per la ceba caramel·litzada:
   700g de ceba
   70g de mantega  
   30g d’oli d’oliva
   1 culleradeta de sal
   30g de caramel líquid
   1 polsim de pebre


PREPARACIÓ

Preparar els pits de gall d’indi: netejar, assecar bé i salpebrar.

Estirar els pits de gall dindi sobre una superfície plana. Anar posant el pernil dolç, el formatge, la poma i les nous.

Enrotllar com si fos un braç de gitano i col·locar les prunes seques a la part del tancament. Després, embolicar tot el rotllo amb els talls de bacon.

Embolicar-ho tot amb film transparent, apretant molt bé. Després, col·locar-ho al centre del recipient Varoma de la thermomix. Tapar i reservar. (Si el rotllo és molt llarg i no hi cap, tallar en dos parts i embolicar-les per separat amb el film)

Pelar i tallar la ceba a quarts i posar-la al vas de la Thermomix. Trossejar la ceba durant 3 segons a velocitat 4.

Incorporar al vas la mantega i l’oli. Tapar el vas i col·locar el recipient Varoma, amb el tall, a la seva posició. Programar 30 minuts / temperatura Varoma / gir a l’esquerra / velocitat cuchara.

Quan acabi el temps programat, retirar el recipient Varoma i reservar amb el rotllo de gall dindi al interior.

Afegir al vas la sal, el caramel líquid i el pebre. Programar 3 minuts / temperatura 100º / velocitat 1. Guardem la ceba caramel·litzada en un bol.

Retirem el film transparent del rotllo de gall dindi i el tallem a rodanxes.

Finalment, ja podem emplatar. Col·loquem dos o tres talls al plat acompanyats de la ceba caramel·litzada.

(Recepta treta del Llibre:   Imprescindible Thermomix TM31 - 2a edició. Desembre 2009)





1 comentari:

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!