INGREDIENTS (1 kg de musclos aprox.)
2 grans d’all
7 ametlles torrades
1 brot de julivert
1 vas de suc de una llimona (no massa gran )
una punta de bitxo
pebre vermell dolç
pebre negre
2 cullerades de tomata ( ketchup o fregit )
vinagre
oli
sal
PREPARACIÓ
En un pot per batre s’hi tira tots els ingredients, l’oli, el vinagre i la sal es tiren una mica a ull, es bat tot i anar comprovant que la salsa no quedi massa espessa ni massa líquida.
Si algu li agrada picant s'hi fica una punteta de bitxo
Si algu li agrada picant s'hi fica una punteta de bitxo
Provaré de fer-la i ja us diré com m'ha sortit, mai he fet la salsa de musclos així i sembla que ha de ser molt bona...
ResponEliminaLa Carme diu que aquesta recepta és tal com ho feia la seva àvia, i que son per llepar-se els dits!. Així que prova-ho i ja ens en faràs 5 cèntims!. Gràcies
ResponEliminaEm podrieu dir com s'han de preparar els musclos, s'ha de fer d'alguna manera especial? o només fer arrencar el bull?. Gràcies per endavant.
ResponEliminaTens tota la raó!!!, tranquil.la que pròximament traurem la recepta dels musclos!!!.
ResponEliminaGràcies
Avui els he portat a taula igual que els vas fer tu, nenes molt bons.
ResponEliminaContestan; a l'Anna els musclos es renten, es posen amb una caçola amb un dit d'aigua, es posen els musclos nets amb la cantitad de sal necesaria i una fulla de llorer, es tapen i es deixen bullir uns 5 minuts i ja esta, estaran oberts.
Gràcies Montse, la veritat és que pobra Anna!, s'hagués hagut d'esperar perquè sortís la recepta publicada!!!!...
ResponEliminaEns alegrem que t'hagin sortit bé
Gràcies
Gràcies Montse, què fàcil eh, però el toc de llorer no el coneixia, segur que és d'aquelles tradicions que es passen de mare a filla.
ResponElimina