INGREDIENTS (4 persones)
1 paquet canelons
2 llaunes de tonyina
1 paquet de surimi (pals de cranc)
1 pot olives omplertes d’anxova
2 ous durs
1 pot de maionesa
1 pot de maionesa
enciam, pastanaga, tomàquets cirerol (cherry)
PREPARACIÓ
Fiquem en remull las pasta de canelons seguint les instruccions del paquet.
Mentrestant en un bol barregem la tonyina, el surimi, les olives i els ous durs amb una mica de maionesa (no massa, el just perquè quedi tot ben lligat) tot a trossets ben petits (o triturar-ho tot, això a gust del consumidor).
Si ja ha passat el temps remull de la pasta de canelons, treure i posar sobre un drap i farcir-los amb la pasta del bol. Tancar-los i ficar-los a la plata per servir, regar els canelons amb fils de maionesa per sobre i guarnir el plat amb l’amanida al seu gust.
Realment el millor d'aquesta recepta és què es pot fer el dia anterior, molt pràctic avui en dia. I a més està boníssim.
ResponElimina