26 d’oct. 2010

ESPAGUETTIS AMB ESCOPINYES I TONYINA

Per Anna V.



Aquesta recepta és pels inexperts com jo que no tenen gaire temps per preparar-se el dinar. Per a mi, com a plat únic és més que suficient, ja que es pot afegir un ou dur i el plat queda prou complert. Pels que no els agrada les escopinyes o la tonyina, es pot posar qualsevol ingredient que agradi, com per exemple, gambes, palet de cranc, etc.

INGREDIENTS (2 persones)

Mig paquet d’espaguetis
1 llauna de tonyina
1 llauna d’escopinyes
1 pot de salsa de tomata
1 polsim de sal

2 ous durs

PREPARACIÓ

Es fa bullir la pasta amb aigua suficient segons recomana cada marca i els minuts que diu en el paquet, afegint el polsim de sal al gust.
                                 
Els ous durs es poden preparar al moment o tenir-los fets del dia abans, això només ens afecta a què haurem d’esperar una mica mes a menjar-nos aquest plat. Pels que no saben fer ous durs, només cal seguir el següent: posar un cassó al foc amb els ous  i aigua fins que quedin tapats, i deixar bullir fins que només quedi una quarta part de l’aigua inicial (més o menys).

S’escalfa la salsa de tomata al microones, o en una paella. Vigilar si es posa al microones que aviat pot bullir, treure-la, remenar-ho i si no es prou calent, posar una estona més al microones. La quantitat de salsa depèn del gust de cadascú.

Un cop la pasta està al punt es treu l’aigua posant-la en un escorredor. Es posa en un plat, amb la tonyina, les escopinyes i la salsa calenta. I finalment , si es vol es posa a trossos l’ou dur.




2 comentaris:

  1. Aquesta recepta tambè es pot fer amb tallarines.

    ResponElimina
  2. Si, i combinant altres ingredients, la veritat és que dona molt joc!!!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!