INGREDIENTS (6 persones)
1,5 de llom tot en un tros i lligat
2 cebes grosses
1 pastanaga
1 fulla de llorer
1 branca de farigola
3 tomàquets
1 vas de conyac
pebre negre
sal
oli
Per la picada:
6 alls
10 ametlles torrades
1 nou
PREPARACIÓ
Es salpebra la carn i es reserva. Mentre es posa una cassola al foc amb bastant oli ( 2 vasos ), i quan sigui calent s’hi fica la carn, es va girant perquè es selli bé per tots costats. A continuació s’hi tira la ceba, la pastanaga, el llorer, els alls i la farigola tot tallat a trossets, i es dona uns tombs amb la carn, acte seguit s’hi tira el conyac i el tomàquet, es deixa anar fent i girant uns 10 minuts a foc lent.
En un morter es pica els ingredients de la picada i es tira dins la carn, posant-ho al forn perquè s’acabi de coure.
Un cop cuit, es bat tota la salsa perquè quedi fina i un cop freda es talla la carn a filets, es torna a ficar a la cassola 10 minuts a foc lent. Es pot acompanyar en aquest moment amb uns quants bolets passats per la paella i deixar-los coure amb el tall aquests últims 10 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!