21 de des. 2010

REVUELTO DE GRAMAJO

Per Javier M.


 En Javier, després de tots aquests anys finalment es va decidir a cuinar-nos un plat típic d’Argentina-Uruguay que ja feia temps que en parlava i que a ell li porta molts bons records, el menjava a un pub de Montevideo (Uruguay) anomenat El Lobizon... La veritat és que és molt bo i un vici!, en quan comences no pots parar de menjar-ne, em recorda una mica als ous estrellats.....

(Les patates (papas com ells diuen) haurien de ser molt i molt fines, talladetes amb juliana, cosa que nosaltres no vàrem fer... )
 
          
INGREDIENTS

Patates fregides
Orègan
Pernil dolç
2 ous
Sal


PREPARACIÓ

Es fregeixen les patates (s’hi tira la sal) i es reserven, seguidament es baten els ous, es talla el pernil dolç amb trossets petits i s’hi tira orègan al gust.
S’afegeix la barreja dels ous amb el pernil dolç i l’orègan a la paella de les patates fregides  i es va remenant fins que l’ou quedi lligat, però no sec.





6 comentaris:

  1. sempre es bo descobrir altres plats, oi? petonets

    ResponElimina
  2. Què bé trobar una recepta de cuina d’altres països aquests dies... Ves per on avui hem conegut un plat d’un pub d’Uruguay. Moltes gràcies per compartir-la! Petons,

    ResponElimina
  3. Un plat boníssim que ve de lluny, que n'és de bonic compartir coneixement a través del fogons!! Un petó.

    ResponElimina
  4. Gràcies noies!!!

    La veritat és que sempre m'ha fascinat la cuina dels altres països... sembla estrany el diferent que cuinen a nosaltres, eh?
    Els meus amics de Venezuela (van venir de vacances) no cuinen amb oli d'oliva, allà és caríssim....
    I un amic que tinc d'Holanda, tot ho fa amb mantegaaaa aggggghhhhhh

    Gràcies
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que la mantequilla está muuuu buena, a la prueba es que mi médica me ha dicho que la evite un poco, jajajajaajjaja QUÉ MUJER MAS CRUELLLLL, bueno acepto porque existe el GRANNN ACEITE DE OLIVA!!!.
      De cualquier manera les cuento que soy Uruguaya de nacimiento aunque llevo más de 2o años viviendo aquí, y en secreto les digo que no recuerdo este platito, aunque tiene una pinnnnntaaa. Está claro que lo que sí he heredado es cocinar "MENJUGES", o sea mezclando cosas diferentes. Mi hijo dice que cocino como una bruja (no entiendo porqué, jajajajajj), abro las puertas de mi alacena y empiezo a hechar hierbitas como si de una poción mágica se tratara. Está claro que me haré la uruguaya entendida y probaré esta receta. Gracias y bien halladas. ;)

      Elimina
  5. Espectacular receta¡ me la apunto ya mismo¡ y es cierto que tiene pinta de haberla hecho un compatriota¡ un abrazo y te seguire a menudo, un excelente blog y un placer visitarlo.

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!