Aquest es un “platillo” que al hivern es fica força bé, i a més es pot fer un dia per l’altre, cosa que em va de meravella, perquè el diumenge el puc cuinar i el dilluns s’ho pot endur amb el túper l’estudiant de casa, i jo que el dilluns vaig amb el temps just.... doncs, a sucar-hi pa!.
INGREDIENTS (4 persones)
½ kg de carn picada (barreja de porc i vedella)
1 gra d’all
1 ou
farina de galeta
julivert
1 ceba grossa
1 tomàquet petit
1 vas gran de vi blanc
250 de pèsols en conserva o congelats
2 sèpies netes i tallades a daus grans
Per la picada
1 gra d’all
10 ametlles
julivert i pa torrat
1/2 pastilla de brou concentrat de carn
sal i pebre
PREPARACIÓ
Barregem la carn picada amb el alls fet a trossos sal i pebre, desprès hi tirem l’ou sencer i ho tornem a barrejar un altra vegada i anem tirant la farina de galeta fins que ens quedi una textura que puguem treballar per fer les boletes.
Posarem una cassola al foc amb un got d’oli, passarem les mandonguilles per farina i les anirem fregint cinc minuts i les enretirarem. En el mateix oli hi fregim amb quatre tombs la sèpia i també l’enretirarem. En l’oli que hi hem fregit les mandonguilles i la sèpia s’hi tira la ceba i el tomàquet ratllats i ho deixem daurar, quant comenci agafar color s’hi tira el vas de vi, hi donarem uns quants tombs i hi tirarem la picada amb un got d’aigua que hi tindrem desfeta la pastilla de brou, seguidament incorporarem les mandonguilles, la sèpia i els pèsols i ho deixàrem coure uns 20 minuts.
Me l'apunto perquè sempre l'he volgut fer i no l'he fet mai!!!!
ResponEliminaPetonets.
Hola wapa muxas gracias por la visita y el comentario ,he estado dando una vuelta por tu cocina y tambien me ha gustado asi que con tu permiso me quedo.
ResponEliminaLas albondigas se ven divinaaaas tomo nota.
Bicos mil y feli finde.
Gràcies bapes!!!!
ResponEliminaBon cap de setmana!!!!
Petonets
Que bó!!!! me l'apunto i la probare de fer.
ResponEliminaUn besset
Quina gràcia tinc els ingredients a la nevera per posar-m'hi d'aquí una estoneta. Que bo que és aquest plat!!!! I si en sobra millor, així pots repetir l'endemà.......
ResponElimina