Fent els pastissets de crema kiwi i poma, m’ha sobrat crema pastissera i hem sap greu llençar-la i apa!! a la tarda pensant que podia fer, finalment m’he decidit pel pastis de xocolata que es fa en poc temps, no ho havia fet mai però va quedar molt bo, de fet les dos coses son boníiiiismes.
INGREDIENTS
3 ous
8 cullerades de farina
7 cullerades de sucre
1 ½ sobre de llevat
125 gr. xocolata cobertura
sucre llustre
PREPARACIÓ
En un bol hi posem la farina i el llevat, en un altre bol batem els ous amb el sucre i ho incorporem al bol de la farina. Desfem la xocolata al foc amb una mica de mantega i també la tirem junt als altres ingredients i ho remenem tot ben remenat i ho aboquem en un motlle sucat amb mantega i farina o paper de forn d’uns 26 cm. Ho posarem al forn que haurem escalfat a 150º uns 20 minuts. Quan és fred el desemmotllem, el partim per la meitat i posem la crema pastissera, tapem i cobrim amb el sucre llustre.
molt bona idea això d'aprofitar el que en sobra!! t'ha quedat molt maco! petonets i bon cap de setmana
ResponEliminaUna gran idea. Gràcies per compartir-laªª
ResponEliminaMmmmmmm! Quina gana que em feu venir, aquesta setmana que el meu obrador ha estat una mica aturat.
ResponEliminaBon cap de setmana!
Gràcies..... no va durar ni 2 hores!!!!
ResponElimina:)
Petonets
És una idea genial, ha de ser una delícia!
ResponEliminaHuyyy....me parece que este pastis a de estar muy bueno, un saludo.
ResponEliminaJUAN
Si que estava bo siiiiiii :)
ResponEliminaThx