2 de des. 2010

LLOM AMB PINYA I CANSALADA VIADA

Per la iaia Montse



Aquest plat la veritat és que dona molt de sí, perquè té una bona presència i està molt i molt bo. A vegades quan no saps que fer i tens invitats, és un plat senzill i generalment agrada a tothom.


INGREDIENTS (6 persones)

1 canya de llom de porc
1 vas oli
1 pot pinya  sense sucre
cansalada viada seca
sal, pebre


PREPARACIÓ


Salpebrar la canya del llom. Posar oli amb una cassola i dorar-lo. Traspassar  l’oli de la cassola a una safata de forn . Tallar la canya del llom, sense arribar al fons, amb uns talls normals, anar salpebrant  (el mig) i  anar intercalant mig tall de pinya i un tall de cansalada viada. Tirar-hi el suc de la pinya i posar-ho al forn, uns 40 minuts, cada quan, anar untant amb el mateix oli/suc el llom.
Per decorar-lo posar un tall de pinya amb sucre per damunt de la canya del llom.





5 comentaris:

  1. Que bona aquesta cuina de contrastos! A mi m'agrada molt i aquesta combinació no l'he provat maig.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Quines iaies més cracks que teniu! Una bona recepta! petonets

    ResponElimina
  3. Caram amb la iaia Montse, quines receptes que té!;)
    Petons.

    ResponElimina
  4. Carme! m'acabo de donar compte que m'havia esborrat com a seguidora!!! aiaiaiaiia, quin desastre estic feta!!! ja torno a ser aquí! perdoneu!!! petonets

    ResponElimina
  5. Què us sembla aquesta iaia?.. jajajajaja... us serem sinceres, és una iaia pq té una neta, però aquesta iaia és la meva mare (sóc la Neus) i té 56 anys.... jjejeje... però està tan orgullosa de ser IAIA... que no li traurem pas la il.lusió, oi?

    Judith!, tranquil.la, no passa res....

    Gràcies noies!!!
    Petonets

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!