Per la iaia Montse
Aquest plat la veritat és que dona molt de sí, perquè té una bona presència i està molt i molt bo. A vegades quan no saps que fer i tens invitats, és un plat senzill i generalment agrada a tothom.
INGREDIENTS (6 persones)
1 canya de llom de porc
1 vas oli
1 pot pinya sense sucre
cansalada viada seca
sal, pebre
PREPARACIÓ
Salpebrar la canya del llom. Posar oli amb una cassola i dorar-lo. Traspassar l’oli de la cassola a una safata de forn . Tallar la canya del llom, sense arribar al fons, amb uns talls normals, anar salpebrant (el mig) i anar intercalant mig tall de pinya i un tall de cansalada viada. Tirar-hi el suc de la pinya i posar-ho al forn, uns 40 minuts, cada quan, anar untant amb el mateix oli/suc el llom.
Que bona aquesta cuina de contrastos! A mi m'agrada molt i aquesta combinació no l'he provat maig.
ResponEliminaUna abraçada
Quines iaies més cracks que teniu! Una bona recepta! petonets
ResponEliminaCaram amb la iaia Montse, quines receptes que té!;)
ResponEliminaPetons.
Carme! m'acabo de donar compte que m'havia esborrat com a seguidora!!! aiaiaiaiia, quin desastre estic feta!!! ja torno a ser aquí! perdoneu!!! petonets
ResponEliminaQuè us sembla aquesta iaia?.. jajajajaja... us serem sinceres, és una iaia pq té una neta, però aquesta iaia és la meva mare (sóc la Neus) i té 56 anys.... jjejeje... però està tan orgullosa de ser IAIA... que no li traurem pas la il.lusió, oi?
ResponEliminaJudith!, tranquil.la, no passa res....
Gràcies noies!!!
Petonets