La veritat és que m’encanten les amanides diferents i amb color!, a part de que son sanes i el cos ho agraeix, la vista i el paladar també hi té molt a dir, o no?.
INGREDIENTS
1 escarola
1 enciam
1 magrana gran
5 nous
Formatge de cabra
Per la salsa vinagreta:
1 cullerada de mostassa de Dijón
1 cullerada de mel
Una mica de sal
Un rajolí de vinagre de Mòdena
Oli
PREPARACIÓ
Es neteja l’escarola i l’enciam amb aigua freda i els tallem a trossets petits. Desgranem la magrana, eliminant totes les pells grogues. Pelem les nous i les trossegem i tallem a trossets petits el formatge de cabra, seguidament al bol hi posem l’enciam, l’escarola, la magrana, les nous i el formatge i ho barregem bé perquè no quedin els ingredients al fons.
Seguidament prepararem la vinagreta i en un bol hi fiquem 1 cullerada de mostassa de Dijón, 1 cullerada de mel, s'hi tira una mica de sal, un rajolí de vinagre de mòdena i un raig d'oli, i es barreja ben barrejat, i ja es podrà tirar la salsa per damunt de l'amanida.
Les tinc molt oblidades a les pobres magranes... Alguna cosa hauré de fer;)
ResponEliminai mira que son bones, eh????
ResponEliminadoncs, apa! a veure si t'animes i ens sorprens....
Cuida't
Molt bona recepta de magrana, a mes a mes molt sana!! Gracies per la teua visita, el teu blog tambe m'agrada molt i em quede per açi.
ResponEliminaBessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/
Gràcies Teresa.
ResponEliminaPetonets