7 de des. 2010

OUS FARCITS

Per Ma. Àngels



Si hi ha quelcom que em xifla son els macarrons de la meva padrina, els ous ferrats i aquests ous farcits!!!!. Així que aquí els teniu!

INGREDIENTS (4 persones)

8 ous
1 pot olives sense pinyol
pals cranc
gambes
2 llaunes tonyina
maionesa

PREPARACIÓ

Primer de tot ficarem els ous a bullir per fer els ous durs (10 – 15 m.), quan ja estan fets, es deixen refredar, es pelen i es parteixen per la meitat i es buiden, vigilant a que els ous quedin sencers i es reserven.

En un bol, hi barrejarem el rovell dels ous, trossets de pal de cranc, trossets d’olives, trossets de gambes, tonyina (ben escorreguda d’oli) i hi fiquem suficient maionesa perquè quedi una massa compacta, i amb aquesta barreja omplirem els ous, per decorar s’hi pot posar una gamba al damunt, això a gust de cadascú.







9 comentaris:

  1. Bon dia!!!
    No ser però em sembla que aquest és un plat que quasi bé agrada a tothom, d'aquells que sempre venen de gust, almenys a casa, ja que quan els poses a taula són vistos i no vistos, i ja cal que en sobrin perquè sinó sempre n'hi ha que no n'arreplega els que voldria!
    Una abraçada i que acabeu de passar bé aquest llarg pont, encara que jo treballo;-)

    ResponElimina
  2. Ah! i sou molt trampats, ja veig que a la vostra cuina ja ha arribat Nadal, amb aquest arbre!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Gràcies Gemma!!!, nosaltres per estrany q sembli si que em fet pont!, i la veritat és que em aprofitat per guarnir el bloc de Nadal... pq després se’ns tirarà el temps a sobre!.
    I sobre el plat, doncs... és ben bé com dius: VOLEN!!! VISTO Y NO VISTO!...
    Petonets

    ResponElimina
  4. Aquests ous farcits són exquisits, una presentació molt delicada i molt saborosa!
    Molts petons

    ResponElimina
  5. Bons, molt bons i presentats d'aquesta manera fan festa!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. Los huevos rellenos son un clasico de todas las cocinas, estos se ven muy bien y ademas tienen que estar mejor que los tipicos con atun solo, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  7. Gràcies Juan!!!!
    estábamos escribiendo al mismo momento!!! y no te había visto!!! ;)

    ResponElimina
  8. És un plat que agrada molt i com dieu volen!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!