Si hi ha quelcom que em xifla son els macarrons de la meva padrina, els ous ferrats i aquests ous farcits!!!!. Així que aquí els teniu!
INGREDIENTS (4 persones)
8 ous
1 pot olives sense pinyol
pals cranc
gambes
2 llaunes tonyina
maionesa
PREPARACIÓ
Primer de tot ficarem els ous a bullir per fer els ous durs (10 – 15 m.), quan ja estan fets, es deixen refredar, es pelen i es parteixen per la meitat i es buiden, vigilant a que els ous quedin sencers i es reserven.
En un bol, hi barrejarem el rovell dels ous, trossets de pal de cranc, trossets d’olives, trossets de gambes, tonyina (ben escorreguda d’oli) i hi fiquem suficient maionesa perquè quedi una massa compacta, i amb aquesta barreja omplirem els ous, per decorar s’hi pot posar una gamba al damunt, això a gust de cadascú.
Bon dia!!!
ResponEliminaNo ser però em sembla que aquest és un plat que quasi bé agrada a tothom, d'aquells que sempre venen de gust, almenys a casa, ja que quan els poses a taula són vistos i no vistos, i ja cal que en sobrin perquè sinó sempre n'hi ha que no n'arreplega els que voldria!
Una abraçada i que acabeu de passar bé aquest llarg pont, encara que jo treballo;-)
Ah! i sou molt trampats, ja veig que a la vostra cuina ja ha arribat Nadal, amb aquest arbre!!!!
ResponEliminaPetonets
Gràcies Gemma!!!, nosaltres per estrany q sembli si que em fet pont!, i la veritat és que em aprofitat per guarnir el bloc de Nadal... pq després se’ns tirarà el temps a sobre!.
ResponEliminaI sobre el plat, doncs... és ben bé com dius: VOLEN!!! VISTO Y NO VISTO!...
Petonets
Aquests ous farcits són exquisits, una presentació molt delicada i molt saborosa!
ResponEliminaMolts petons
Bons, molt bons i presentats d'aquesta manera fan festa!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Los huevos rellenos son un clasico de todas las cocinas, estos se ven muy bien y ademas tienen que estar mejor que los tipicos con atun solo, un saludo.
ResponEliminaJUAN
Gràcies Ingrid i Dolça!!!!.
ResponEliminaPetonets
Gràcies Juan!!!!
ResponEliminaestábamos escribiendo al mismo momento!!! y no te había visto!!! ;)
És un plat que agrada molt i com dieu volen!
ResponElimina