INGREDIENTS (4 persones)
16 'obleas' grans (La Cocinera)
2 llaunes de tonyina al natural petites
2 ous durs
pebrot escalivat o del piquillo
1 cullerada de salsa de tomàquet fregit
1 rovell d’ou
PREPARACIÓ
Escalfar el forn a 200º
En un vol es barreja tots els ingredients tallats petits menys el rovell d’ou.
S’estén les pastes i s’omple el mig amb forma de 8 amb la pasta, deixant espai a les vores per fer el tancament. Tancar-les i pintar tot el voltant amb el rovell d’ou. Quan ja està farcit, posar a sobre de cada una les altres plaques i segellar-les passant la punta de una forquilla per tot el voltant pressionat perquè es tanqui be, es pinta amb rovell tota la superfície i es posa al forn fins que siguin daurades, més o menys uns 20 minuts.
Consell, no esteneu les pastes fins que tingueu tot el farcit fet, perquè s’assequen de seguida.
Fa segles que no en menjo!!!
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana.
m'encanten les empanadilles!!! ummmmmmmmm. Molts petonets
ResponEliminaQue empanadas tan ricas y sencillas. me anoto la receta para hacerla este puente. un beso.
ResponEliminaGràcies noies!!!!... jo, no en menjo gairebé mai, i la veritat és que eren força bones!!.
ResponElimina