15 de des. 2010

PASTISSETS DE KIWI I POMA


Com ja sabeu la pasta de full dóna molt de sí per a postres fàcils i ràpids. Doncs bé diumenge, estava jo fent un postres!, no serà que no venen festes i ens afartarem de menjar!, però s’ha de notar que el diumenge no és un dia de cada dia, no?

INGREDIENTS (8 pastissets)

1 làmina de pasta full refrigerada o congelada
1 poma
1 kiwi
1 rovell d’ou



PREPARACIÓ


Posarem el forn a 200º i estendrem la làmina de pasta. Hi farem 8 quadrats més o menys iguals i amb la pasta sobrant farem tires que anirem ficant sobre cada costat del quadrat a mode de caixeta, punxarem el mig  i el pintarem amb el pinzell amb rovell d’ou.



Posarem els quadradets de pasta de full al forn uns 15 m. els que hi posarem poma, i 25 m. els que hi posarem kiwi, els posem temps diferent, perquè els de poma s’han de tornar a enfornar, en canvi els de kiwi no.
Quan els traiem del forn, hi posem a tots al mig la crema pastissera i cobrim a sobre amb el kiwi tallat a rodanxes i/o la poma pelada i tallada a mitges llunes.
Als de poma hi ficarem a sobre un puntet de mantega i una mica de sucre i els tornarem a enfornar uns 10 m. més.





8 comentaris:

  1. Sempre m'han agradat molt, sobretot els que porten maduixes. Llàstima que no us en puc agafar cap!
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Que bo!!!!! El kiwi no m'agrada, pero la poma...
    Uffff!!
    Bessets

    ResponElimina
  3. Jo no els he tastat... però espero que la Carme algun dia ens doni una sorpresa als seus "estimats companys de feina" i ens porti alguna coseta d'aquestes que tenen tant bona pinta..... :)

    Mònica, internet és la bomba!, però t'imagines poder agafar les coses???? ufff...
    Teresa, i la crema?? ha d'estar de "muerte!"...

    Gràcies noies!
    Petonets
    Neus

    ResponElimina
  4. Que bo, que bo i que bo!!!! Si, la pasta de full és un gran invent, queda bé tant per dolç com per salat. Veig que els poses al forn dues vegades!!! Perquè? perquè pugin millor? Jo en vaig fer una vegada amb maduixes i van sortir molt bons, però potser els hi faltava que la massa pugés més.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Tens raó la Gemma... que faríem sense la pasta de full????, amb maduixes tb han de ser boníssims!, li diré a la Carme que els faci!!! jejejeje...
    Petonets

    ResponElimina
  6. Sempre m'ha agradat la pasta de full amb fruita. A més si la portes de postres a algun lloc sempre quedes bé. Quina bona pinta!!!!

    ResponElimina
  7. Hola! T'he trobat quan he vist que seguies el meu blog! Que bé!!
    M'agrada que hagis explicat com fer els quadradets perquè no ho havia vist mai en fotos i així es veu molt clar!
    Et segueixo!
    Bon Nadal!!

    ResponElimina
  8. Gràcies Catieu i Gemmota!!!....
    Bones festes!
    :)

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!