10 de des. 2010

MANDONGUILLES AMB SÈPIA I PÈSOLS




Aquest es un “platillo” que al hivern es fica força bé, i a més es pot fer un dia per l’altre, cosa que em va de meravella, perquè el diumenge el puc cuinar i el dilluns s’ho pot endur amb el túper l’estudiant de casa, i jo que el dilluns vaig amb el temps just.... doncs, a sucar-hi pa!.

INGREDIENTS (4 persones)

½ kg de carn picada (barreja de porc i vedella)
1 gra d’all
1 ou
farina de galeta
julivert
1 ceba grossa
1 tomàquet petit
1 vas gran de vi blanc
250 de pèsols en conserva o congelats
2 sèpies netes i tallades a daus grans

Per la picada
   1 gra d’all
   10 ametlles
    julivert i pa torrat
   1/2 pastilla de brou concentrat de carn
    sal i pebre


PREPARACIÓ


Barregem la carn picada amb el alls fet a trossos sal i pebre, desprès hi tirem l’ou sencer i ho tornem a barrejar un altra vegada i anem tirant la farina  de galeta fins que ens quedi una textura que puguem treballar per fer les boletes.
Posarem una cassola al foc amb un got d’oli, passarem les mandonguilles per farina i les anirem fregint cinc minuts i les enretirarem. En el mateix oli hi fregim amb quatre tombs la sèpia i també l’enretirarem. En l’oli que hi hem fregit les mandonguilles i la sèpia s’hi tira la ceba i el tomàquet ratllats i ho deixem daurar, quant comenci agafar color s’hi tira el vas de vi, hi donarem uns quants tombs i hi tirarem la picada amb un got d’aigua que hi tindrem desfeta la pastilla de brou, seguidament incorporarem les mandonguilles, la sèpia i els pèsols i ho deixàrem coure uns 20 minuts.







5 comentaris:

  1. Me l'apunto perquè sempre l'he volgut fer i no l'he fet mai!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Hola wapa muxas gracias por la visita y el comentario ,he estado dando una vuelta por tu cocina y tambien me ha gustado asi que con tu permiso me quedo.
    Las albondigas se ven divinaaaas tomo nota.
    Bicos mil y feli finde.

    ResponElimina
  3. Gràcies bapes!!!!
    Bon cap de setmana!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  4. Que bó!!!! me l'apunto i la probare de fer.
    Un besset

    ResponElimina
  5. Quina gràcia tinc els ingredients a la nevera per posar-m'hi d'aquí una estoneta. Que bo que és aquest plat!!!! I si en sobra millor, així pots repetir l'endemà.......

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!