16 de des. 2010

COSTELLAM DE PORC AL FORN



Feia temps que el Pere hem demanava aquest plat, ja que és home de tall i això quan ho veu diu que li recorda els “asados Argentins”. Res més lluny,  però bé com és tot un tros de carn, deu ser per això. Doncs vinga! a fer-lo content que a mi això de variar m’agrada ja que la cuina es el meu millor ‘relax’ . Sense presses i al meu “rotllo”.


INGREDIENTS (4 persones)


2 costellams de costella de porc de ½ Kg cada un sense partir
3 alls
3 branques de julivert
2 copes de conyac
2 vasos d’oli
1 cullerada de pebre vermell dolç
1 cullerada de pebre negre
sal
4 patates grosses


PREPARACIÓ

Vuit hores abans de cuinar, posar els costellams en una safata que desprès podrà anar al forn i tirar-hi per sobre  1 copa de conyac, un vas d’oli, salar-lo, tirar-hi els pebres i els alls aixafats i també julivert i deixar-ho reposar a la nevera.

Escalfarem el forn a 230º C i hi posarem la safata amb les costelles tal qual varem preparar, més l’altre vas d’oli i ho deixarem fer ½ hora. Passat aquest temps hi tirarem una altra copa de conyac i les patates tallades a daus i salades i ho deixarem fer 1 hora baixant el forn a 200º C, ha de quedar ben rosset.

També es pot acompanyar amb les patates fregides a la paella, o compota de poma etc…
Com sempre recordo que els temps son relatius aneu donant  un cop d’ull.





6 comentaris:

  1. quines costelletes més bones! petonets

    ResponElimina
  2. Doncs teniu tota la raó, un bon COSTELLAM!!!
    Quina bona pinta! Realment boníssima la costella feta al forn, a mi m'agrada molt. Jo una vegada ho vaig combinar amb pera conference (recepta de la Ruscalleda) i era menjar dels déus!
    Una abraçada guapes.

    ResponElimina
  3. Gràcies reines!!!
    amb pera conference ha de ser bona també.... mmmm ja la buscaré la recepta!!!...
    Gràciesssssssssss
    Petonets

    ResponElimina
  4. Ummmmmmmmmm se ve deliciosa wapa y las patatas seguro estan de muete lenta ,tomo nota para la proxima vez que la haga.
    Bicos mil.

    ResponElimina
  5. El provaré, a casa ens encanta aquesta carn i cuinada com l'has feta tu ha de ser una delícia!

    ResponElimina
  6. Nenalinda... Carme dice que las patatas de muerte pero de muerte!!!! :)
    Visc a la cuina , prova-ho i ens dies què... pq la Carme, comenta que li va sortir tanb bé, que el farà de menjar per Reis...

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!