17 de febr. 2011

ROVELLONS AMB LLONGANISSA

Per l'Àngels



Ja sabem que no és època de bolets, i dèieu pensar rovellons ara?, doncs SI!!!!, resulta que aquesta recepta ja fa dies que la teníem preparada, però porto una temporadeta que NO TINC TEMPS DE RES i estic bastant OUT, ja veieu que ni contesto els vostres blocs... doncs sincerament no m’he posat a passar les receptes que la Carme prepara!!! i ara en confiança us explico que si no m’hi poso JA!, la Carme em despatxarà (m’ho acabava de dir!!!)... Així que sapigueu que m’he de posar les piles a partir de la setmana vinent!!!, jajjaajaj
De totes maneres, aquest plat vaig tenir el gust de provar-lo i estava boníssim!!!!....

INGREDIENTS

rovellons
llonganissa
ali d’oliva
all
julivert
sal


PREPARACIÓ

Primer es netegen els bolets i es talla la llonganissa a trossets petits. Seguidament en una paella amb oli es fregeix la llonganissa, quan aquesta està cuita es reserva, i amb l’oli sobrant fregir-hi els rovellons, salar-los i tirar-hi all i julivert, quan gairebé estan cuits, s’hi afegeix la llonganissa reservada i es deixa coure una estoneta.









6 comentaris:

  1. Un clàssic entre els clàssics, durant la temporada de bolets és una de les millors receptes que es poden fer amb rovellons ;)

    ResponElimina
  2. Hola,
    Segur que estava boníssim... una esplèndida recepta. Petons

    ResponElimina
  3. Como soy una aficionada loca de las setas no hace falta que te diga nada más. Me chiflan estos platos.

    ResponElimina
  4. Quina bona barreja per quan tornin els bolets.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Muy catalana la receta, y tiene que estar buenisima con esas longanizas que teneis por allí y aquí son tan dificiles de encontrar.

    Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  6. Fantàstic recepta com a recurs per a quan els rovellons ha resultat sortit bastant curcats i n'aprofites les parts bones.
    Gràcies.

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!