Ja fa temps que atabalo a en Grahame, perquè em prepari un plat típic anglès... com podeu suposar ell és britànic fins la medul·la!, encara que... casat amb una catalana!!!... no tot és millor a Anglaterra!!! ;). Per fi he aconseguit que em faci aquesta recepta, i aquí ho teniu, fa molt bona pinta.. ara el següent pas serà què quan anem a sopar a casa d’ells enlloc de demanar pizzes ens facin aquest suculent plat!. Jejeje..
Shepherd's pie (pastís del pastor) és un plat tradicional britànic que consisteix en una capa de carn picada de corder (tot i que també es pot fer amb vedella), recoberta de puré de patata i opcionalment d’una capa de formatge. El temps de preparació és d’1 hora.
INGREDIENTS
1/2kg carn picada de corder (o vedella)
1 ceba mitjana tallada fineta
4 cullerades d’oli d’oliva
1 ½ tassa de caldo de pollastre
700g patates pelades i tallades
2 pastagues pelades i tallades a dauets
100g pèsols
sal i pebre
2 cullerades de salsa Perrins
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 200ºC
Fregim una ceba ben picada amb oli d’oliva i a continuació afegim la carn picada i la pastanaga. Afegim la salsa Perrins i salpebrem, seguidament hi tirem el caldo i els pèsols i ho deixem coure una estona fins que s’evapora el caldo.
Quan està cuit ho col·loquem tot a una font per anar a l forn i a part preparem el puré de patata. Afegim el puré de patata damunt la barreja de carn picada, pastanaga i pèsols, i ho posem al forn 30-35 minuts fins que la patata estigui ben daurada. Opcionalment s’hi pot afegir formatge ratllat al damunt i gratinar-lo al forn.
La cuina britànica no m'agrada massa, però aquesta recepta sí!!! Felicita al cuiner de part meva! petonets guapa
ResponEliminaQuina bona pinta...sembla el nostre pastel de patata..
ResponEliminapetons
Que bo que es...
ResponEliminaSemblanty al pastís de patata.... deliciós, d'aquells plats que no fallan.
Salut!
Oh! Què bé que feia temps que no llegia receptes d'altres indrets.. A mi em sembla que ha de ser genial!
ResponEliminaSóc només jo que ho veig, o sembla que hi hagi un video? però que no hi és ? Gràcies. Petonets
M'encanta! No sé què passa amb el menjar britànic o irlandès, però crec que la gent li té força mania. Sort n'hi ha que no sóc de les que pensa així. Jo vaig estar a Irlanda durant 6 mesos i vaig disfrutar molt. No canviaria mai la cuina mediterrània, però no diré mai que no a un plat britànic. M'apunto la recepta.
ResponEliminaUna abraçada!
Tindre que provarla, sembla molt bona.
ResponEliminaBessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/
Tìpic britànic...pastissos amb carn i puré patates, que a mi m´encanten.
ResponEliminaM'agrada! M'agrada!! Bona recepta! Un petó, Paula
ResponEliminaSegur que boníssim, semblant i de vedella si que l'he tastat.
ResponEliminaPetons.
És veritat, sembla un pastís. Bona combinació de carn, patates i forn...
ResponEliminaS'haurà de provar.
Es un plato estupendo, con puré de patatas y carne. Me apunto la receta!
ResponEliminaGràciesss!!!!
ResponEliminaSempre va bé conèixer cuines d'altres indrets, oi?...
Petonets