M’agrada fer dolços, perquè donen molt de joc en colors i textures. Com tot el que es fica és deliciós només cal combinar-ho i tot allò què ens agrada ho tenim en una sola copa. A part també així vaig començar a “amagar” neules de Nadal que ningú es menjaria. La gràcia del postre es menjar-lo de baix cap dalt, ja que la neula s’impregna de les cremes i resulta dolç i cruixent a la vegada.
INGREDIENTS (4 copes)
180 gr. xocolata de postres
1 vas de llet
1 sobre de crema Royal
12 neules
1 brik de nata per muntar 32% m.g.
sucre
melmelada de maduixa
PREPARACIÓ
Farem la crema tal com marca el fabricant i la deixarem refredar. En un cassó al foc desfarem la xocolata amb el vas de llet i deixarem que es fiqui tèbia. Per altra banda muntarem la nata.
Nyam nyam!!!! Quina copa tan bona..... Llàstima que no em queda ni una neula. Ja veig que hauré de fer com tu, per Nadal reservar-ne unes quantes sense que em vegi ningú jejeje.....
ResponEliminaNo puc deixar-vos comentaris, això es penja!!!
ResponEliminaA veure...
Sembla que he tingut sort!!! Us volia dir que aquesta cuina no parar, que no te n'adones i ja t'has perdut 3 o 4 receptes! per cert, boníssimes.
ResponEliminaPetons guapes!
Quina copa més bona i encara tinc neules voltant per casa, a veure si així les amortitzo :)
ResponEliminaquina combinació més bona!!! ja em podeu esperar per dinar! petonets i bon cap de setmana!!!
ResponEliminaQué copa más rica y más bien presentada. Me encanta.
ResponEliminaLa traducción es tronchante; uno de los ingredientes es "un ladrillo de nata".
Besos
Tremenda recepta!
ResponEliminaLa Sara fa un concurs de postres`, be le podríes presentar.
Petonets!
Una recepte ben golosa i extraordinària!
ResponEliminaMolts petons!
M'agraden tots els ingredients. Sóc una súper fan de les neules i la crema!
ResponEliminaBon cap de setmana.
Quina delícia! I dolceta, dolceta... Mmm!
ResponEliminaPetons!
Hola! Caram quina cosa més bona... Ja veig que t'han dit que hi ha un concurs de postres, i també el de la Laura (Laube) de Sano y de Rechupete d'aprofitament i amb aquestes neules has fet unes postres super xules!! Petonets i bona cap de setmana
ResponEliminaMe comería una copa de estas ahora mismo, qué pinta tiene, cuánta cremitaaa.
ResponEliminaOhhh!! Quina cosa més bona. Me l'apunto i la faré segur...a més, tenc les mateixes copes que tu!! Així et copiaré la recepta del tot. Un petó! Paula
ResponEliminaquina recepta més golosa, m'encanta la idea, potser les faré el diumenge de postres, petonets guapa.
ResponEliminaA part de preciosa, aquesta copa ha de ser una amalgama de sabors brutal!
ResponEliminaQuina imaginació per fer aquestes postres, tenen que estar molt bones.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
Molt bona combinació, i a mi em va perfecte perquè encara tinc neules de Nadal.
ResponEliminaHuy, huy, huy, que cosa mas buenaaaa, y yo a dietaaaa, un saludo.
ResponEliminaJUAN
Hi
ResponEliminaI wish to link you to my wine blog :
http://almavinocuatre.blogspot.com/
I also want to give you my congratulations for your blog. I have made follower here and in facebook too. If you read my blog and you like it please make my follower too.
Thanks and best regards
Juan Cuatrecasas
Bilbao, Spain
Gràcies pels vostres comentaris!!!... la veritat és que ens animen a continuar endavant!!!...
ResponEliminaI sobre aquesta copa... espectacular!!.. però us he de dir... q si continuem així, haurem de comprar una altra talla de pantalons, eh Carme?? ;)
Petonets