4 de febr. 2011

COPA DE NEULA I BANDES DOLCES



M’agrada fer dolços, perquè donen molt de joc en colors i textures. Com tot el que es fica és deliciós només cal combinar-ho i tot allò què ens agrada ho tenim en una sola copa. A part també així vaig començar a “amagar” neules de Nadal que ningú es menjaria. La gràcia del postre es menjar-lo de baix cap dalt, ja que la neula s’impregna de les cremes i resulta dolç i cruixent a la vegada.

 

INGREDIENTS  (4 copes)


180 gr. xocolata de postres
1 vas de llet
1 sobre de crema Royal
12 neules
1 brik de nata per muntar 32% m.g.
sucre
melmelada de maduixa


PREPARACIÓ


Farem la crema tal com marca el fabricant i la deixarem refredar. En un cassó al foc desfarem la xocolata amb el vas de llet i deixarem que es fiqui tèbia. Per altra banda muntarem la nata.
Muntatge : al fons de la copa hi esmicolarem 4 neules per copa, tirarem per sobre 2 cullerades de xocolata, dos cullerades de crema i dos cullerades de nata, ho adornarem amb un punt de melmelada, i ja es pot ficar a la nevera fins el moment de servir.



20 comentaris:

  1. Nyam nyam!!!! Quina copa tan bona..... Llàstima que no em queda ni una neula. Ja veig que hauré de fer com tu, per Nadal reservar-ne unes quantes sense que em vegi ningú jejeje.....

    ResponElimina
  2. No puc deixar-vos comentaris, això es penja!!!
    A veure...

    ResponElimina
  3. Sembla que he tingut sort!!! Us volia dir que aquesta cuina no parar, que no te n'adones i ja t'has perdut 3 o 4 receptes! per cert, boníssimes.
    Petons guapes!

    ResponElimina
  4. Quina copa més bona i encara tinc neules voltant per casa, a veure si així les amortitzo :)

    ResponElimina
  5. quina combinació més bona!!! ja em podeu esperar per dinar! petonets i bon cap de setmana!!!

    ResponElimina
  6. Qué copa más rica y más bien presentada. Me encanta.
    La traducción es tronchante; uno de los ingredientes es "un ladrillo de nata".
    Besos

    ResponElimina
  7. Tremenda recepta!

    La Sara fa un concurs de postres`, be le podríes presentar.

    Petonets!

    ResponElimina
  8. Una recepte ben golosa i extraordinària!
    Molts petons!

    ResponElimina
  9. M'agraden tots els ingredients. Sóc una súper fan de les neules i la crema!
    Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  10. Quina delícia! I dolceta, dolceta... Mmm!
    Petons!

    ResponElimina
  11. Hola! Caram quina cosa més bona... Ja veig que t'han dit que hi ha un concurs de postres, i també el de la Laura (Laube) de Sano y de Rechupete d'aprofitament i amb aquestes neules has fet unes postres super xules!! Petonets i bona cap de setmana

    ResponElimina
  12. Me comería una copa de estas ahora mismo, qué pinta tiene, cuánta cremitaaa.

    ResponElimina
  13. Ohhh!! Quina cosa més bona. Me l'apunto i la faré segur...a més, tenc les mateixes copes que tu!! Així et copiaré la recepta del tot. Un petó! Paula

    ResponElimina
  14. quina recepta més golosa, m'encanta la idea, potser les faré el diumenge de postres, petonets guapa.

    ResponElimina
  15. A part de preciosa, aquesta copa ha de ser una amalgama de sabors brutal!

    ResponElimina
  16. Quina imaginació per fer aquestes postres, tenen que estar molt bones.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  17. Molt bona combinació, i a mi em va perfecte perquè encara tinc neules de Nadal.

    ResponElimina
  18. Huy, huy, huy, que cosa mas buenaaaa, y yo a dietaaaa, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  19. Hi
    I wish to link you to my wine blog :
    http://almavinocuatre.blogspot.com/
    I also want to give you my congratulations for your blog. I have made follower here and in facebook too. If you read my blog and you like it please make my follower too.
    Thanks and best regards
    Juan Cuatrecasas
    Bilbao, Spain

    ResponElimina
  20. Gràcies pels vostres comentaris!!!... la veritat és que ens animen a continuar endavant!!!...

    I sobre aquesta copa... espectacular!!.. però us he de dir... q si continuem així, haurem de comprar una altra talla de pantalons, eh Carme?? ;)

    Petonets

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!