Teniu ganes de menjar coca?, doncs aquesta és una coca fàcil, senzilla i ràpida, ah! i molt bona, és clar!. A casa nosaltres ens encanta. Ja veureu, proveu-ho.
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full ( refrigerada o congelada )
pinyons
sucre
1 rovell d’ou
unes gotes d’anís
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 200º
S’estira la pasta de full i es pinta amb rovell d’ou. S’ensucra ben ensucrada i amb els dits molls d'anís escaxiguem la massa i acte seguit s’hi tiren els pinyons per damunt.
Es torna a pintar una mica amb rovell i es posa al forn, durant 15 o 20 minuts, anar comprovant que sigui rosseta perquè es fa de seguida, això del temps es molt relatiu.
Que bona i que senzilleta! així m'agrada!
ResponEliminaDoncs, sí... Senzilla, fàcil, ràpida i boníssima!!! Me n'emporto un tallet amb el teu permís. M'encanta....
ResponEliminaQue bona i a sobre fàcil...
ResponEliminamolts petons
doncs sí que en vull una!!! boníssssssssssima! petonets
ResponEliminaI tant que en tinc ganes! Què bona!
ResponEliminaEs veu molt bona i es molt ràpida de fer.
ResponEliminaPetons.
Ostres, m'ha sorprès la pasta de full. Me l'apunto per provar-la. Una recepta tan senzilla no es pot deixar escapar.
ResponEliminaUna abraçada!
A mi si que m'agradaria.. amb el toc d'anís!! Molt bona, petons
ResponEliminaBuena, y muy fácil de hacerla.
ResponElimina❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
ResponEliminaHola vengo a visitarte y con tu permiso reiterarte la invitación e invitar a tus seguidores al Concurso de Tu E Chef de Hierbas y Especias, concursar es muy fácil, sólo tienes que preparar una receta cuyo toque principal sea una Hierba o Especia (de uso alimentario), como por ejemplo "Pollo al romero" o "Bizcochuelo de Canela", hacerle una foto y seguir las instrucciones del concurso…quieres saber más del concurso?? Visítame pinchando sobre el Enlace del Concurso .
Un Beso muy gordo!! Te espero!!
Pili
Tu E Chef
http://tuechef.blogspot.com
Enlace del Concurso
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤