Moltes vegades que he donat tombs en aquest recull de blocs de cuina, he vist aquesta mena de pastes de full farcides de totes les maneres i em cridava l’atenció.
L’altre dia, com sempre, pensant que faria per sopar.... d’entrada sempre ha de ser una amanida, això el Pere no ho perdona, i vaig pensar acompanyar-la amb les pastes de full farcides. Les varem trobar d’allò més bo, bastant calòric, però un dia es un dia.
INGREDIENTS
1 Làmina de pasta full refrigerada
150g de pernil dolç de pit de gall d’indi o porc
150g de formatge en talls (cremós)
1 polsim d’orenga
1 rovell d’ou
PREPARACIÓ
Estendrem la pasta de full, la punxarem tota per que no pugi i a sobre hi ficarem els talls de pernil que la cobreixin i per sobre d’aquests el formatge. L’enrotllarem tota com si féssim una botifarra, segellant amb un pinzell amb una mica de rovell batut.
Anirem fent talls d’uns dos o tres dits (com si tallés un fuet) i els posarem plans en una safata de forn sucada amb mantega i farina, i per sobre les rodanxes hi passarem el pinzell amb el rovell d’ou per què es fiqui daurat i finalment a sobre cadascun un polsim d’orenga.
Ho posarem al forn pre-escalfat a 200º C uns 20 minuts o fins que sigui daurat.
Ohhhh!!!! delicioses!!! Jo també les he fet alguna vegada i estan de vici....
ResponEliminaquina proposta més genial! m'he enamorat de les vostres espirals! a la llista de pendents! petonets
ResponEliminaUns espirals deliciosos, m'agrada molt experimentar amb la pasta de full i els farcits! sempre són tot un èxit. Una gran proposta!
ResponEliminapetonetss
Que buenos se ven estos espirals! Me encanta esta receta. Algo de picar para acompañar una cerveza ó un aperitivo!
ResponEliminaVengo por primera vez a tu blog, vi que era un blog interesante y eso me atrajo. Así que decido pasar por tu blog y quedarme un rato.
ResponEliminaHoy, disfruto del placer de leeros, no siempre puedo y anoto en mi libreta, miles de trucos, ideas, presentaciones...que me valen de mucho.
Soy una profesional de la gastronomía, y me encanta releer los blogs, algunos hasta varias veces, es casi siempre un placer.
Me quedo encantada de haberlo descubierto.
CUATRO ESPECIAS
Una buona ricetta , ciao ♥
ResponEliminaBoníssimes, m'encanten les pastes de full salades!! Així que em deixo la recepta ben anotada per tastar-la!
ResponEliminaUn petó!!
Queda bonísism, oi? I més fàcil impossible... ideal per un pica pica informal amb els amics ;)
ResponEliminaHola,
ResponEliminaMoltes calories si! però que bones que queden... us han quedat super bé! Petonets
En forma d'espiral no les he fet mai.
ResponEliminaOi que engreixa tenir un bloc? Ai, ai, ai.
Petonets.
Amb la pasta de full tot queda bé, dolç o salat.
ResponEliminaTenen molt bona pinta per dins i per fora.
Petons.
Ui quina temptació, sort que acabo de sopar!
ResponEliminaAquestes espirals estan per començar i no parar.
ResponEliminaPetons