15 de febr. 2011

ESPIRALS FARCIDES



Moltes  vegades que he donat tombs en aquest recull de blocs de cuina, he vist aquesta mena de pastes de full farcides de totes les maneres i em cridava l’atenció.
L’altre dia, com sempre, pensant que faria per sopar.... d’entrada sempre ha de ser una amanida, això el Pere no ho perdona, i vaig pensar acompanyar-la amb les pastes de full farcides. Les varem trobar d’allò més bo, bastant calòric, però un dia es un dia.



INGREDIENTS

1 Làmina de pasta full refrigerada
150g de pernil dolç de pit de gall d’indi o porc
150g de formatge en talls (cremós)
1 polsim d’orenga
1 rovell d’ou


PREPARACIÓ


Estendrem la pasta de full, la punxarem tota per que no pugi i a sobre hi ficarem els talls de pernil que la cobreixin i per sobre d’aquests el formatge. L’enrotllarem tota com si féssim una botifarra, segellant amb un pinzell amb una mica de rovell batut.
Anirem fent talls d’uns dos o tres dits (com si tallés un fuet) i els posarem plans en una safata de forn sucada amb mantega i farina, i per sobre les rodanxes hi passarem el pinzell amb el rovell d’ou  per què es fiqui daurat i finalment a sobre cadascun un polsim d’orenga.
Ho posarem al forn pre-escalfat a 200º C uns 20 minuts o fins que sigui daurat.





13 comentaris:

  1. Ohhhh!!!! delicioses!!! Jo també les he fet alguna vegada i estan de vici....

    ResponElimina
  2. quina proposta més genial! m'he enamorat de les vostres espirals! a la llista de pendents! petonets

    ResponElimina
  3. Uns espirals deliciosos, m'agrada molt experimentar amb la pasta de full i els farcits! sempre són tot un èxit. Una gran proposta!
    petonetss

    ResponElimina
  4. Que buenos se ven estos espirals! Me encanta esta receta. Algo de picar para acompañar una cerveza ó un aperitivo!

    ResponElimina
  5. Vengo por primera vez a tu blog, vi que era un blog interesante y eso me atrajo. Así que decido pasar por tu blog y quedarme un rato.
    Hoy, disfruto del placer de leeros, no siempre puedo y anoto en mi libreta, miles de trucos, ideas, presentaciones...que me valen de mucho.
    Soy una profesional de la gastronomía, y me encanta releer los blogs, algunos hasta varias veces, es casi siempre un placer.
    Me quedo encantada de haberlo descubierto.

    CUATRO ESPECIAS

    ResponElimina
  6. Boníssimes, m'encanten les pastes de full salades!! Així que em deixo la recepta ben anotada per tastar-la!

    Un petó!!

    ResponElimina
  7. Queda bonísism, oi? I més fàcil impossible... ideal per un pica pica informal amb els amics ;)

    ResponElimina
  8. Hola,
    Moltes calories si! però que bones que queden... us han quedat super bé! Petonets

    ResponElimina
  9. En forma d'espiral no les he fet mai.
    Oi que engreixa tenir un bloc? Ai, ai, ai.
    Petonets.

    ResponElimina
  10. Amb la pasta de full tot queda bé, dolç o salat.
    Tenen molt bona pinta per dins i per fora.
    Petons.

    ResponElimina
  11. Ui quina temptació, sort que acabo de sopar!

    ResponElimina
  12. Aquestes espirals estan per començar i no parar.
    Petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!