16 de febr. 2011

ESPÀRRECS GRATINATS



Qui no s'ha trobat un dia amb dificultats i haver de fer un entrant fàcil i ràpid?, doncs aquest és ideal, perquè a part de rapidíssim és molt bo.


INGREDIENTS  (4 persones)


24 espàrrecs blanc de llauna
8 llesques de pernil dolç
formatge rallat


PREPARACIÓ


Emboliquem de tres en tres els espàrrecs amb el pernil dolç, ho posem en una safata per anar al forn o el microones, hi tirem per sobre que cobreixi el formatge rallat i ho posem a gratinar fins que estigui daurat.
( Podem acompanyar-ho amb una amanida verda ).



10 comentaris:

  1. aix! jo amb els esparrecs blancs no puc! però si no t'importa els canvi-ho per verds i m'en menjo dos plats!!! 8) petonets

    ResponSuprimeix
  2. Jo, com la Judith, no m 'agraden gens els espàrrecs blancs. Amb el teu permís els canvio pels verds ja que segur que estan boníssims....

    ResponSuprimeix
  3. Ostres, doncs a mi m'encanten, a més, sempre els faig igual: amb maionesa. Em copio la recepta perquè segur que la provo. QUina pinta... Nyammm!

    ResponSuprimeix
  4. A mi tb m'encanta fer-los així, els espàrrecs blacs, ja m'agraden més que els verds i ademès gratinats amb el pernil, els hi dona un toc genial :)

    Un petó!

    ResponSuprimeix
  5. Hola,
    doncs si que és una bona manera d'anar pim-pam quan no saps que fer o no tens massa temps... No els he fet mai! M'ho apunto! Petonets

    ResponSuprimeix
  6. M'encanten aquestes receptes resultones, ràpides de preparar i boníssimes!

    ResponSuprimeix
  7. Un entrant ràpid i boníssim!Gràcies!
    Emma

    ResponSuprimeix
  8. Una bona manera de menjar els espàrrecs, a mi m'agrada molt.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  9. Es un plat ràpid i molt bo, ideal per fer un plat únic acompanyat d’una amanida
    Petons

    ResponSuprimeix
  10. Gracias por hacerte seguidora. Yo te he pagado " con la misma moneda"...La verdad es que sigo varios Blogs catalanes y me encantan.
    Estos espárragos son apetecibles, sanos y rápidos de hacer. Una buena combinación!

    ResponSuprimeix

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!