Aquest pastís és ràpid i bo i quedes molt bé. A nosaltres ens agrada molt perquè amb la fruita sempre és nota més lleuger després d’un dinar copiós.
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full
fruites variades
1 rovell d’ou
melmelada de préssec
PREPARACIÓ
Estenem la pasta de full i folrem un motlle.
Punxem el fons i pintem els costats amb el rovell, posarem al forn escalfat a 200ª uns 20 minuts o fins que es vegi daurada.
Quina gràcia jo en faig fer un dijous passat però només de maduixes. Tinc l'entrada encara pendent de preparar. Però vaja, el teu amb tantes fruites que li donen aquests colors queda espectacular. I a més, són uns pastissos molt i molt bons, aposta segura...
ResponEliminaTé una pinta més que fantàstica, m'encanten aquests pastissos amb crema i fruta!
ResponEliminaPetons
Sandra
Que buena pinta tiene esa tartita. Y así de frutas, me encanta!
ResponEliminaEls pastissos de crema i fruita són taaaaaan bons!! I aquest teu està ben farcidet, eh?
ResponEliminaQuina preciositat de pastis i que boooooo
ResponEliminaPetons
Sense cap mena de dubte és un dels meus pastissos preferits!
ResponEliminaPetonets.
Els pastissos de fruites o les bandes són les postres més agraïdes de la primavera, oi que sí? i el farciment de crema, per a mi, encara els hi dóna més alegria.
ResponEliminaHuau!!!!!
ResponEliminaUn pastís que entra per la vista amb els colors que té.
ResponEliminaPetons.
Té un aspecte impressionant, per demà m'aniria ben bé!
ResponEliminaHola, quin pastís més maco i ple de vitamines!!!
ResponEliminaHas possat totes les fruites que m'agraden, Passaré una bona estona al teu blog, i també em faig seguidora
Ens veiem a cooking lovers
Ptons
Mmm! Quina pinta més bona que té aquest pastís de fruites. Amb la caloreta que comença a fer bé molt de gust.
ResponEliminaUna abraçada!
Riquísima esta tarta, yo la hago de manzana pero la he probado con frutas y está buenísima
ResponElimina