Tenia dos llamineres al congelador, i no sabia pas com fer-les, i vaig estar rumiant una recepta, i al final.... va sortir aquest plat i val a dir que varen quedar per sucar-hi pa.
INGREDIENTS
2 llamineres de vedella
2 cebes grosses
5 alls pelats
100 ml de conyac
100 ml de vi ranci
1 fulla de llorer
1 cullerada de postres de mel
bolets variats
bacó
oli,sal,pebre
PREPARACIÓ
Tallarem la carn a trossos de tres dits i cada un l’embolicarem en un tall de bacó, aguantat amb un escuradents. Posarem la cassola al foc amb oli i quan sigui calent hi posarem els talls de vedella 2 minuts per banda perquè es segellin, els traurem. Desprès tirarem la ceba i els alls trossejats i abaixarem el foc a mitja potència i deixarem que es vagi fent, a mig coure hi tirarem la mel, donarem dos tombs i apujarem el foc per tirar el vi ranci i el conyac, ho deixarem evaporar, passarem aquesta salsa per la batedora i la tornarem a la cassola afegint ½ litre d’aigua amb una pastilla de brou.
Quant arrenqui el bull hi posarem els talls i els bolets i a foc suau deixarem que especegi la salsa.
Fa molt bona pinta!! De plat de festa!
ResponEliminaFa una pinta estupenda, peró quin tall és la llaminera? És filet o un altra part?
ResponEliminaPetonets,
Esther
http://comosiempremadreando.blogspot.com
Una vedella deliciosa!!! t'ha quedat genial!
ResponEliminaMolts petonets
Té una pinta fantàstica, d'aquells plats que fan festa!
ResponEliminaPetons
Sandra
Quina carn més deliciosa, i amb aquesta salseta ha de ser sublim!
ResponEliminaAquesta llaminera amb aquesta salseta esta per sucar-hi pa, moooooolt pa
ResponEliminaPetons