La pasta de full em dóna molt de joc, es nota no???, Així de tant en tant l’utilitzo per acompanyar alguna amanida o bé per picar si tinc gent convidada.
Permet molts farcits i dóna poca feina, ja que al ser refrigerada sempre en tens una mica a la nevera i a vegades et treu d’algun compromís quedant súper be i tot.
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full
2 llaunes de tonyina al natural
1 pot petit d’olives farcides
3 ous durs
1 llauna pebrot vermell piquillo (petita)
1 rovell d’ou fresc batut per pintar la pasta
PREPARACIÓ
Estenem la pasta de full i ho partirem en dues parts, en una part hi posarem tots els ingredients esmicolats, pintarem els voltants amb el rovell batut i tancarem, posant una part sobre l’altra, prement amb les puntes d’una forquilla per tancar-ho bé. Ho tornem a pintar amb l’ou i fiquem al forn que ja tindrem escalfat a 200º C. Tardarà uns 20 minuts a ser daurat.
Així amb tonyina és com més m'agrada, queda fantàstic! La pasta de full mai pot faltar a la nostra nevera, sempre podem apanyar un bon soparet en un moment!
ResponEliminaPetons
Sandra
És ideal perque llueix molt i és fàcileta!
ResponEliminaPetonets,
Esther
http://comosiempremadreando.blogspot.com
Que empanada más rica, enhorabuena. Esta hay que compartirla.
ResponEliminaSaludos desde El Escorial
Que bona! quan anem a la platja sempre ens fem entrepans amb aquests ingredients, però amb pasta de full molt millor!!
ResponEliminaQuina cresta!!! ben bona ha quedat....té un aspecte deliciós!!!
ResponEliminaPetonetss
quina cresta més xula!!! t'ha quedat fantàstica!!! molts petonets guapes
ResponEliminaHola noies, com va tot? A casa la pasta de full farcida de tonyina és com més ens agrada, però mai hi hem posat ou. La pròxima vegada ho provaré.
ResponEliminaUna abraçada!
Una idea fantàstica sobretot per un sopar light. Apuntada.
ResponEliminaAmb una d’aquestes crestes menja tota la família, si no es nombrosa i tenen molta fam, jejejeje, t’ha quedat molt bé
ResponEliminaPetons
Es lo que tiene el hojaldre, con el siempre triunfas.
ResponEliminaEsta empanada es muy apetitosa.
Besos.
Jo m'apunto a aquest farcit, així gegant queda superbé!
ResponElimina